Horoscop de weekend: 14-15 decembrie 2019

Duminica, 15 Decembrie 2019, ora 08:21
15865 citiri
Horoscop de weekend: 14-15 decembrie 2019

Sagetator

Sambata este nevoie sa pui la punct aspecte legate de cheltuielile comune cu partenerul de viata, cu neamurile sau cheltuielile legate de serviciu: aprovizionare cu cele necesare locului de munca, salarizare. Se pare ca tot dai de la tine, iar ceilalti se lasa in baza ta.

Fii prudent si chibzuit la bani si la folosirea unor bunuri patrimoniale, deoarece este rost de neplaceri pe termen lung. Duminica te poti relaxa cu discutii placute, interesante, alaturi de prietenii apropiati.

Capricorn

Tumultul evenimentelor din sfera relationala iti da mult de furca la finalul acestei saptamani. Este posibil sa afli multe detalii legate de activitatile comune cu ceilalti, detalii care pana acum au stat bine ascunse de ochii tai. Prietenii apropiati te sustin cu vorbe intelepte si iti ofera solutii viabile pentru toate situatiile relationale in care te afli.

Duminica, gandurile iti vor fi atrase de cheltuielile comune cu altii, dar si de investitiile pe care ai putea sa le demarezi.

Varsator

Sanatatea este vulnerabila pe intregul organism. Tendinta de a-ti continua activitatea profesionala sau de a te afunda in treburile gospodaresti de rutina iti poate crea neplaceri atat in relatiile cu ceilalti, dar iti poate afecta si capacitatea de refacere a organismului. Evita eforturile de orice fel si ocupa-te serios de propria-ti ingrijire.

Duminica este nevoie sa fii alaturi de partenerul de viata. Vorbele tale, chiar simpla ta prezenta intr-un anturaj anima atmosfera si bucura sufletul tuturor.

Pesti

Finalul acestei saptamani iti aduce multe rasturnari de situatie in relatiile sentimentale. Este bine ca, din cand in cand, sa-ti revizuiesti capitolul amoros si sa elimini orice situatie frivola sau partener nepotrivit.

Investita de timp, sentimente, energie in persoane si situatii oarecare te epuizeaza si la propriu, si la figurat. Duminica, organismul tau va avea nevoie de ingrijiri, pentru ca sanatatea devine vulnerabila. Odihneste-te constient!

Berbec

Sambata este rost de discutii aprinse cu membrii familiei. Foarte greu de inteles care sunt motivele adevarate ale acestor discutii, iar lamurirea temelor abordate se va lasa asteptata. Fii prudent si tine-ti firea, deoarece exista detalii ale situatiei tale familiale pe care nu le poti sesiza si trata in mod obiectiv.

Duminica, starea ta de spirit se imbunatateste alaturi de prieteni. Urmeaza-le sfaturile si bucura-te de prezenta lor.

Taur

Se contureaza mai multe drumuri pe distante scurte la finele acestei saptamani. Fie ca mergi in vizita la rude, intr-o excursie planificata mai demult, fie pe neasteptate se iveste o calatorie profesionala, totul se desfasoara intr-o dinamica greu de explicat sau de urmarit.

Fii prudent la drum si in discutii. Foarte usor iti pot fi rastalmacite vorbele si gesturile. Duminica, astrele iti recomanda sa ramai acasa, printre cei dragi.

Gemeni

Se ivesc cheltuieli fie pentru necesitatile traiului zilnic, fie pentru serviciu. Pe de alta parte, vestile legate de veniturile tale te necajesc, insa te ajuta sa fii mai prudent cand vine vorba de investitii.

Duminica esti comunicativ si dornic de intalniri cu neamurile sau cu prietenii apropiati. Rezerva momente si pentru studiu sau pentru lecturi care iti sunt necesare fie in domeniul profesional in care activezi, fie pentru largirea paletei tale educationale.

Rac

Sambata este potrivita pentru demararea unor actiuni noi, necesare fie ingrijirii sanatatii, fie imbunatatirii relatiilor tale cu anturajul apropiat. Exista si varianta sa intampini obstacole din partea celorlalti vizavi de ceea ce vrei sa intreprinzi, insa cu putin efort, diplomatie si mai ales rabdare vei reusi sa aduci lucrurile in favoarea ta.

Duminica se contureaza informatii legate de veniturile tale din munca desfasurata la serviciu. Mergi la cumparaturi cu inima deschisa.

Leu

Zilele acestea ar fi minunat daca ai sta potolit si te-ai odihni departe de zgomotul cotidian. Plimba-te in aer liber, stai de vorba cu cineva drag, dar mai ales dormi mai mult.

Duminica te vei simti excelent, iar sufletul si organsimul tau chiar vor avea nevoie de actiune si de prezenta celor dragi. Temele principale ale perioadei pe care o traversam sunt legate de parteneriatele si colaborarile profesionale in care esti implicat.

Fecioara

Prietenii nu iti dau pace, insa ar fi bine sa-i privesti cu bunavointa si sa retii totusi cele auzite de la acestia. Chiar daca vorbele sau faptele lor te necajesc, este posibil sa fii subiectiv in aprecieri. Pastreaza si intretine permanent o echidistanta fata de toti ceilalti.

Felul tau de a fi, gandirea, comunicarea sunt in continua schimbare si de aici apar, periodic, tensiuni in relatiile cu toata lumea. Duminica este nevoie sa te odihnesti mai mult.

Balanta

Activitatile profesionale sau cele care te pun in prim-planul scenei cotidiene vor continua si in acest weekend. Se pare ca beneficiezi de sustinerea colegilor si a sefilor, insa fii prudent. Atitudinea lor vizavi de tine se poate schimba intr-o clipa si de aici prestatia ta sociala, imaginea publica sa fie rasturnate.

Duminica ar fi bine sa te intalnesti cu prietenii dragi sufletului tau si sa te sfatuiesti cu acestia in orice asa-zisa problema a vietii tale.

Scorpion

Zilele acestea se contureaza evenimente sociale care iti vor modifica modul de a gandi si de a relationa cu ceilalti. Cu toate ca esti putin comunicativ in ultima vreme, totusi, acum vei fi dornic de a te afirma si de a fi in vazul lumii.

Fii prudent in afirmatii si actiuni! Sunt posibile altercatii cu un sef sau cu reprezentantii unor institutii oficiale. Tine cont de sfaturile celor dragi si aloca timp suficient si pentru a sta cu acestia.

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 14 decembrie, #horoscop 15 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic