Horoscop de weekend: 14-15 ianuarie 2012

Sambata, 14 Ianuarie 2012, ora 08:28
1888 citiri
Horoscop de weekend: 14-15 ianuarie 2012
Foto: Ziare.com

Capricorn

In sfarsit iti permiti sa faci ceva ce tine de viata personala pentru ca, in cazul in care lucrezi, la locul de munca va fi liniste. Nimic nou in peisaj. Doar sa ai grija sa nu dezvalui parerile despre noile proiecte unor persoane care nu sunt de incredere. Ti-ar putea fura ideile.

Varsator

In ciuda faptului ca nu se intampla nimic notabil, tu esti foarte emotionat. Nu iti poti explica aceasta stare. Incearca totusi sa nu exagerezi cu comportamentul acesta pentru a nu-i deranja pe cei din jurul tau.

Pesti

Trebuie sa pleci la drum, asa ca ai grija la tot ceea ce presupune acest lucru. Inainte de a pleca de acasa, verifica cu grija daca ai toate actele la tine pentru a nu avea probleme. De asemenea, si in bagaje trebuie sa se regaseasca tot ce ti-ar fi de folos.

Berbec

Traversezi o perioada excelenta in privinta vietii personale. Nici nu iti vine sa crezi ca ti se intampla tie toate aceste lucruri. Profita la maximum, nu dureaza mult.

Taur

Ai avut parte de un esec si nici nu mai vrei sa scoti capul din plapuma. Nu aceasta este atitudinea pe care trebuie sa o adopti. Din contra, ar trebui sa iti impui ca este cazul sa le demonstrezi celor din jur ca s-au inselat.

Gemeni

Doua zile pline de distractie. Esti invitat la cativa prieteni si alaturi de ei o sa ai parte de momente memorabile. Pentru putin timp uiti de locul de munca si datorii.

Rac

Iti faci mult prea multe griji si nu este cazul sa te comporti asa. Fii mai sigur pe tine si pe fortele tale si o sa vezi ca succesul va fi de partea ta.

Leu

Doua zile pline de activitati ce te vor epuiza. Nici nu o sa simti ca este weekend. Abia duminica seara o sa ai cateva momente ca sa respiri.

Fecioara

O ruda isi face aparitia pe neanuntate si te enerveaza ingrozitor de tare acest lucru. Nu ai cum sa scapi de ea, asa ca gaseste o solutie pentru a face ceva care sa te ajute sa treci mai usor peste aceste zile.

Balanta

Nu ai avut rabdare sa asculti tot ceea ce au avut de spus cativa prieteni si acum esti intr-o mare incurcatura. Esti mult prea orgolios pentru a le cere cateva sfaturi si preferi sa te descurici singur.

Scorpion

Esti lipsit de griji zilele acestea pentru ca cineva va face in asa fel incat sa nu te deranjeze nimic. Pe de-o parte, nu esti obisnuit cu atat de multa liniste si ai avea nevoie de o activitate oricat de mica ar fi, insa pe de alta parte te gandesti ca aveai nevoie de asemenea momente.

Sagetator

Limiteaza-te la un singur dialog neplacut zilele acestea. Esti foarte nervos si risti sa isi strici toate relatiile cu cei din jur, daca nu te calmezi atunci cand este cazul.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic ianuarie , #horoscop zilnic