Horoscop de weekend: 14-15 ianuarie 2017

Sambata, 14 Ianuarie 2017, ora 08:08
7181 citiri
Horoscop de weekend: 14-15 ianuarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Trebuie sa iti amintesti cum ai rezolvat in trecut o situatie asemanatoare cu cea care te va provoca in acest weekend si sa repui in practica aceleasi tactici. Asa te vei asigura ca o sa iesi cu bine la liman.

Varsator

Termini cu brio o sarcina pe care ti-a dat-o partenerul de viata. Rasplata sa va fi pe masura. Cele doua zile de weekend se anunta speciale.

Pesti

Parca ai cazut in galeata cu romantism. Esti atat de dragastos, incat partenerul de viata aproape ca nu te recunoaste si nu stie ce s-a intamplat. Ceea ce se intampla in aceste zile te face sa te gandesti ca nimic nu este intamplator.

Berbec

Trebuie sa pui punct unui capitol din viata si sa te indrepti cu capul sus catre un altul. Indeparteaza gandurile negative si lasa optimismul sa isi faca loc in viata ta.

Taur

Trebuie sa dovedesti ca esti stapan pe situatie atunci cand cineva iti cere un raport. Indiferent ca este o chestiune personala sau profesionala, arata ca detii controlul.

Gemeni

Lucrurile nu evolueaza in directia dorita de tine si ai decis sa discuti serios cu oamenii implicati. O sa vezi ca sinceritatea cu care abordezi lucrurile te va ajuta enorm in aceasta perioada.

Rac

Problemele trec pe langa tine fara sa te afecteze. Ai o stare de de spirit excelenta si nimic negativ nu iti atrage atentia. Orice alegi sa faci, weekendul va fi un succes.

Leu

In viata ta urmeaza o un weekend insorit, dar nu in privinta vremii, ci va avea legatura cu o veste excelenta primita de la cineva drag. Se termina o perioada grea de asteptare.

Fecioara

Iei parte la un eveniment la care vin multe rude si o sa fii epuizat inca de la primele ore. Este ca o datorie pe care trebuie sa o indeplinesti. Apoi, te vei putea distra in oras cu prietenii.

Balanta

Nu te ingrijora daca apar tot felul de obstacole pe drumul de acasa pana la destinatia aleasa pentru a petrece aceste zile. Acolo te asteapta multa voie buna si distractie.

Scorpion

Esti un aventurier, dar acum ar fi indicat sa stai linistit, pentru ca risti sa pierzi o suma importanta sau prietenia unui amic. Mai bine stai acasa si faci ceva relaxant.

Sagetator

Cineva tanar din familie iti produce o mare bucurie. Esti atat de fericit incat vrei sa spui tuturor cat esti de multumit de viata ta.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie, dar si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#horoscop 14 ianuarie, #horoscop 15 ianuarie, #horoscop zilnic ianuarie , #horoscop zilnic