Horoscop de weekend: 14-15 septembrie 2013

Duminica, 15 Septembrie 2013, ora 14:15
3056 citiri
Horoscop de weekend: 14-15 septembrie 2013
Foto: Ziare.com

Fecioara

Nu stai prea mult pe ganduri cand vine vorba despre ce o sa faci azi si maine. Accepti din prima propunerea unui amic si pleci la drum.

Balanta

Este primul weekend dupa multa vreme in care nu ai nimic planificat. Vrei doar sa te odihnesti si sa profiti de linistea din jurul tau.

Scorpion

Este inevitabil ceea ce o sa aiba loc in perioada urmatoare. Ai incercat sa scapi folosindu-te de mai multe scuze, insa nu reusesti.

Sagetator

In jurul tau se discuta ceva destul de serios, insa tu nu ai atitudinea necesara pentru a te alatura, asa ca incerci sa scapi. Din fericire, cineva te roaga sa il insotesti in oras.

Capricorn

Grabeste putin ca sa termini ceea ce trebuie sa faci pana cand vin musafirii. Nu ar fi frumos sa ii lasi singur pentru ca esti ocupat.

Varsator

Te gandesti sa iti redecorezi locuinta si iti indrepti atentia catre ceva ce poate fi facut rapid. Daca nu ai bani de noi achizitii, te multumesti doar cu mutatul mobilei.

Pesti

Esti foarte optimist cu referire la ceva ce face partenerul de viata. Ii esti alaturi cu totul. Spune-i si lui/ei lucrul acesta ca sa stie ca se poate baza pe sprijinul tau.

Berbec

Pret de cateva momente iti amintesti de copilarie si retraiesti clipe dragi tie datorita unei rude. Esti emotionat.

Taur

Nu te poti plange de forma fizica. Esti foarte odihnit si plin de energie, asa ca poti sa mergi unde vrea cel drag. Cel mai probabil o sa ajungeti la munte.

Gemeni

Esti foarte bine dispus, iar starea ta se datoreaza celui drag, care ti-a facut o surpriza. Iti spusese ca planurile pentru acest weekend s-au schimbat, insa totul era doar o pacaleala.

Rac

Esti foarte aiurit si uiti complet de ceea ce trebuia sa faci astazi. Vei realiza ceea ce ai facut abia maine, cand o sa ai de-a face cu sotul/sotia.

Leu

Primesti o invitatie la un eveniment pompos. Nu esti pregatit pentru asa ceva si te vezi nevoit sa refuzi. Regreti putin, insa este cea mai buna alegere pe care ai fi putut sa o faci.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 14 septembrie, #horoscop 15 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic