Horoscop de weekend: 15 - 16 ianuarie 2011

Duminica, 16 Ianuarie 2011, ora 13:19
2247 citiri
Horoscop de weekend: 15 - 16 ianuarie 2011
Foto: Ziare.com

Capricorn

Acest weekend va fi unul deosebit din punct de vedere sentimental. Vei petrece mult timp alaturi de partenerul de viata si o sa mergeti intr-un loc special. In cazul in care nu esti implicat intr-o relatie amoroasa, in aceste doua zile vei cunoaste pe cineva special.

Varsator

Lasa totul deoparte si ocupa-te mai mult timp de tine. Oricat de mult ai avea de lucru, daca cei mici te bat la cap sau daca munca este prea solicitanta, incearca ca macar cateva ore sa te relaxezi si sa te rasfeti cum iti place tie mai mult.

Pesti

Nu uita ca in acest weekend ai de dus ceva unui apropiat si ar fi bine sa o faci pentru ca ai tot amanat acest lucru. In cazul in care duminica primesti o invitatie in oras, ar fi indicat sa nu o accepti pentru ca astrele nu arata ca acesta ar fi un lucru bun.

Berbec

Sambata vei fi foarte agitat, ba chiar nervos din cauza persoanei iubite, insa duminica problemele se vor rezolva datorita unei rude care te va face sa intelegi ca lucrurile nu stau chiar asa pe cum credeai tu.

Taur

Ai mult de munca si nu prea ai timp sa termini totul. O sa primesti vizita unor persoane dragi si incerci ca totul sa iasa ca la carte si sa aveti parte de o intalnire de neuitat.

Gemeni

O persoana apropiata are nevoie de ajutorul tau si, desi nu iti place ca trebuie sa renunti la planurile tale de weekend, trebuie sa iti ajuti prietenul. O sa vezi ca te vei simti mult mai satisfacut pentru ca ai facut un bine cuiva.

Rac

Nu rata ocazia de a petrece mai mult timp alaturi de familia ta si incearca in aceste zile sa renunti la iesirile in oras si sa stai mai mult timp cu cei de acasa. Ba mai mult, sambata seara o sa ai parte de o surpriza.

Leu

Weekendul acesta va fi unul special si pe placul tau. O sa petreci timpul alaturi de oameni dragi si o sa faci exact ceea ce iti doreai de mult timp sa faci, dar nu ai avut timp.

Fecioara

Incearca sa te implici mai mult in viata de familie si incearca sa afli mai multe despre cei apropiati. Discuta mai mult cu ei si o sa vezi ca in acest fel o sa ajungi sa te intelegi mai bine cu ei. Acest lucru il poti face si cu prietenii sau cu cei de la birou.

Balanta

Esti foarte legat de o anumita persoana, insa simti ca relatia dintre voi nu mai este ca inainte si in acest weekend esti dispus sa faci ceva sa schimbi acest lucru.

Scorpion

Ti-ai propus sa iti imbunatatesti relatia cu partenerul de viata si pentru acest lucru esti dispus sa faci tot ceea ce iti sta in putere. Ba chiar si din punct de vedere sexual te gandesti sa schimbi cate ceva.

Sagetator

Ai foarte multa treaba, insa nu te poti plange ca nu o sa ai parte si de momente placute alaturi de partenerul de viata. Ba mai mult, duminica spre amiaza o sa traiesti un moment deosebit.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic