Horoscop de weekend: 16-17 august 2014

Duminica, 17 August 2014, ora 08:00
5080 citiri
Horoscop de weekend: 16-17 august 2014
Foto: Ziare.com

Leu

Ai planuri marete pentru aceste zile libere. Plimbari, vizite la prieteni, dar esti pregatit si pentru musafiri. Vei fi epuizat duminica seara, dar o sa te si incarci cu energie pozitiva.

Fecioara

In prima zi de weekend, o sa alergi mult prin oras pentru a rezolva ceva ce tine de niste acte, dar duminica nici macar o furtuna nu te poate clinti din loc. Vrei doar sa te relaxezi.

Balanta

Inca de la inceputul weekendului iti dai seama ca va fi unul de vis. Primesti un telefon de la un prieten foarte bun, care iti da o veste extraordinara.

Scorpion

Se anunta un drum lung, asa ca pregateste-te. Ia-ti reviste sau un dispozitiv la care poti asculta muzica, pentru ca o sa te plictisesti. Sau doar uita-te pe geam, pentru ca ai ce sa admiri.

Sagetator

Te simt excelent in perioada asta. Soarelui ii datorezi aceasta stare. In tot ceea ce faci vezi partea buna si privesti cu optimism catre ceea ce urmeaza in saptamana ce vine.

Capricorn

Nu pierzi timpul si in fiecare clipa faci ceva care te aduce mai aproape de scopul tau final. Il stii foarte bine, dar cei din jurul tau nu si se tot intreaba ce pregatesti.

Varsator

Daca te grabesti, vei ajunge la timp la un eveniment important pentru un prieten. Dar tot o sa ti se reproseze ca ai ajuns in ultimul moment. Altadata, ar fi bine sa incepi mai devreme sa te pregatesti.

Pesti

Ai o idee geniala pentru petrecerea acestui weekend, iar grupul de prieteni iti va fi recunoscator, pentru ca toti ramasesera fara variante.

Berbec

In prima parte a zilei de sambata trebuie sa te ocupi de ceva ce tine de slujba, dar apoi ai unda verde pentru distractie. Si asa o sa fie pana duminica seara.

Taur

Nu te desparte nimic de locul in care vrei sa te relaxezi. Iti inchizi telefonul, nici urma de laptop sau televizor. Tu vrei sa te odihnesti si nu iti pasa de nimic altceva.

Gemeni

Te-ai grabit atunci cand ai promis cuiva ca il ajuti cu o activitate ce presupune mult efort fizic. Nu te simti capabil, dar nici nu iti poti lasa singur prietenul. Va trebui sa gasesti o varianta de mijloc.

Rac

Planurile iti sunt date peste cap de o vizita neasteptata. Va trebui sa anulezi ceva ce aveai programat de cateva saptamani.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 16 august, #horoscop 17 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic