Horoscop de weekend 16-17 februarie 2013

Sambata, 16 Februarie 2013, ora 09:25
3328 citiri
Horoscop de weekend 16-17 februarie 2013
Foto: Ziare.com

Varsator

Weekendul incepe cu un telefon primit de la un prieten si care te anunta ca vine in vizita. Nu ai dispozitia necesara, insa avand in vedere ca este vorba despre o persoana foarte draga tie, nu stai pe ganduri si te pui pe treaba. Duminica se anunta ceva mai multa liniste.

Pesti

Doua zile de relaxare. Asa ai planuit si nu intentionezi sa schimbi nimic. Ba chiar iti inchizi telefonul pentru a te asigura ca nimeni nu iti tulbura linistea. Daca locuiesti intr-o zona de munte, ai parte de si mai multa pace.

Berbec

Nu vrei sa pleci nicaieri azi sau maine, insa planurile tale nu corespund cu cele ale partenerului de viata, care vrea sa mergeti intr-un loc anume. Te conformezi numai ca sa ii faci pe plac si incepi sa faci bagajele. Pana la urma, o sa te distrezi.

Taur

Astepti de cateva saptamani acest weekend si pentru nimic in lume nu ai renunta la ce urmeaza. Multi prieteni, rude si cunoscuti vin la tine pentru a sarbatori ceea ce ai realizat pe plan profesional.

Gemeni

Esti intr-o forma fizica de invidiat. In aceste conditii ce ai spune de o drumetia la munte? Ai nevoie de o pauza, dar si de ceva activitate fizica, iar o astfel de deplasare ti-ar prinde bine. Daca vrei, poti lua cativa prieteni cu tine.

Rac

Sambata o sa fie liniste si pace in jurul tau, chiar plictiseala ai putea spune. Insa totul se va schimba duminica. O sa ai mult de alergat si vei cheltui cam mult, insa merita, pentru ca vor fi investitii ce iti vor aduce cateva castiguri mai tarziu.

Leu

Poti sa dormi cat vrei, pentru ca ai terminat tot ce aveai de facut si nu esti obligat sa iti sacrifici din nou weekendul. Cea mai fericita va fi familia, care se cam saturase sa te imparta cu munca chiar si in zilele libere.

Fecioara

Au fost foarte multe evenimente in viata ta si aproape ca nu mai reusesti sa tii pasul cu ele. Te iau prin surprindere unele persoane ce par ca evolueaza prea repede. Stai mult prea casa daca nu vrei sa ratezi momente esentiale din viata celor dragi.

Balanta

Ai impresia ca zilele libere trec mult prea repede in comparatie cu cele in care muncesti. Te intristeaza faptul ca nu reusesti sa faci tot ceea ce iti doresti si esti nevoit sa amani de la o saptamana la alta. Totusi, in acest weekend vei pune in practica mai multe decat ai fi crezut.

Scorpion

Incerci sa ajuti un prieten care are nevoie de sustinerea celor din jur, insa acesta refuza sa il primeasca. O sa ai parte de cateva incercari weekendul acesta, insa pana la urma o sa iasa totul pe placul tau.

Sagetator

Esti imprastiat si uiti pe unde iti lasi lucrurile. O sa te inveti minte weekendul acesta, dupa ce o sa pierzi cateva ore cautand cheile de la casa. De acum inainte vei fi mai ordonat, iar cel mai fericit va fi partenerul de viata, care nu va mai fi nevoit sa stranga dupa tine mereu.

Capricorn

Nu esti sigur ca ceea ce vrei sa faci este bine pentru tine, insa esti constient de faptul ca in acest fel iti ajuti un prieten. Mergi pe drumul pe care apucat fara sa te uimi in urma. O sa te simti foarte mandru de ceea ce ai facut.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic