Horoscop de weekend: 16-17 noiembrie 2013

Sambata, 16 Noiembrie 2013, ora 08:08
2542 citiri
Horoscop de weekend: 16-17 noiembrie 2013
Foto: Ziare.com

Scorpion

Impusti doi iepuri deodata. Rezolvi o problema care iti dadea batai de cap si, in acelasi timp, ti se deschide o usa in fata careia nu multi reusesc sa ajunga.

Sagetator

Nimic nu este intamplator, asa ca in fiecare gest sau actiune cauta motivul pentru care are loc. Chiar daca intampini o problema, gandeste-te ca asta te face mai puternic.

Capricorn

Un apropiat te supune unui test de fidelitate. Nu este partenerul de viata, ci mai degraba un prieten bun care vrea sa vada cat de mult esti dispus sa faci pentru el.

Varsator

Te simti ca un artist aclamat de fani. Faci ceva ce te aduce in centrul atentiei, insa o sa fie si multa presiune pe tine. Trebuie sa fii atent la cum o sa gestionezi aceasta situatie.

Pesti

Daca te uiti numai pe sus, risti sa te lovesti de o bordura. Fii atent si la micile lucruri care iti pot schimba cursul vietii. Si mai ales la persoanele care pot face asta.

Berbec

Urmezi un regim special. Fie ca este pentru slabit, fie ca este pentru o afectiune, respecta-l strict. Altfel te chinui degeaba. Vei fi foarte recalcitrant din cauza faptului ca iti este mai tot timpul foame.

Taur

O sa fii victima unui escroc. Din fericire, nu ai prea multi bani la tine si paguba nu va fi mare, insa nu ar strica sa fii mai matur si sa nu mai cazi in plasa oricui.

Gemeni

Primesti un telefon in aceste zile, iar informatiile pe care le vei primi se vor dovedi extrem de folositoare peste o saptamana. Cineva incearca sa te faca sa muncesti in locul sau, dar nu cedezi rugamintilor.

Rac

In ambele zile ale weekendului o sa fii foarte ocupat. Este posibil sa pleci din oras pentru a te intalni cu cateva rude dragi. O sa te simti bine, mai ales in a doua parte.

Leu

Pregateste-te de musafiri. Cativa prieteni iti fac o surpriza si vin in vizita. Ai grija sa fie ordine in casa. Esti obsedat de curatenie si daca esti luat prin surprindere nu te vei simti bine daca stii ca ceva nu este la locul sau.

Fecioara

Descoperi ceva ce iti provoaca o mare bucurie si te gandesti serios sa iti faci un stil de viata din asta. Partenerul de viata este la fel de fericit.

Balanta

Lasa-te dus de val in aceste zile si fa ce simti ca este mai bine pentru tine. Chiar daca asta inseamna sa te urci in masina si sa te opresti unde ti se termina benzina.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 16 noiembrie, #horoscop 17 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic