Horoscop de weekend: 17-18 august 2013

Duminica, 18 August 2013, ora 08:00
2563 citiri
Horoscop de weekend: 17-18 august 2013
Foto: Ziare.com

Leu

Esti convins ca poti sa faci ceva despre care altii cred ca nu este potrivit pentru tine. Pana la urma cei dragi te vor sustine, pentru ca vor observa ambitia ta.

Fecioara

Te streseaza un detaliu legat de relatia personala. Daca vrei sa fii inteles si sa nu ai parte de discutii neplacute cu cel drag, fa si tu un minim efort si comunica mai mult cu el.

Balanta

Daca iti dai interesul si afli mai multe detalii legate de ceea ce urmareste sotul/sotia, o sa realizezi ca stii foarte putine despre dorintele sale.

Scorpion

Desi este weekend, te preocupa ceva legat de munca. Incearca sa termini cat mai repede. Altfel, familia se va supara.

Sagetator

Te confrunti cu o situatie noua. Urmeaza sa faci ceva, insa nu esti sigur de unde trebuie sa incepi. In aceste doua zile o sa inveti ceva important, ce te va ajuta mai departe.

Capricorn

Vrei sa dedici cele doua zile libere odihnei. In ultima vreme ai tras de tine la maximum si acum incepe sa iti cedeze organismul.

Varsator

Un prieten nu vrea sa te insoteasca unde l-ai rugat, insa nu stie cum sa iti spuna. Daca iti da un semn, intelege-l si nu te supara.

Pesti

Esti foarte agitat din cauza faptului ca pleci la drum. Sperai ca macar acest weekend partenerul de viata sa vrea sa stati acasa, dar el are alte planuri.

Berbec

Aveai planuita o calatorie, insa primesti vizita surpriza a unor rude. Nu te incanta asta, insa ei au o veste foarte buna pentru tine. O sa vezi ca dorintele devin realitate.

Taur

Te contrariaza decizia unui cunoscut. Il stiai mai aiurit, insa ceea ce vrea sa faca acum te socheaza. O sa ai nevoie de mai multe zile pentru a-ti reveni din soc.

Gemeni

Te relaxi weekendul acesta. Nu vrei sa auzi de munca sau alte detalii legate de job. Nici la telefon nu raspunzi. Cei mai fericiti vor fi membrii tineri ai familiei.

Rac

Te simti ciudat in ultima perioada. Nu ar strica sa iti faci un control medical. Chiar daca este o alarma falsa, este mai bine sa te asiguri ca totul este in ordine.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 17 august, #horoscop zilnic 18 august, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic