Horoscop de weekend: 17-18 februarie 2018

Duminica, 18 Februarie 2018, ora 07:32
7786 citiri
Horoscop de weekend: 17-18 februarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Din graba adresezi o intrebare neadecvata sau faci un comentariu rautacios. Apoi va trebui sa dai socoteala, chiar daca nu ai facut-o cu o intentie rea. Abia dupa ce rezolvi acest aspect, o sa te poti bucura de weekend.

Pesti

Refuzi sa accepti ca ai facut ceva gresit la un moment dat si continui pe drumul pe care ai pornit. Inainte sa fii sincer cu cei din jur, trebuie sa fii cu tine insuti. Daca tu nu poti trece peste asta, atunci ai o problema pe care trebuie sa o rezolvi.

Berbec

Iti vei petrece weekendul prins pe acasa ba cu treaba, ba cu musafiri. Te vei revedea cu un prieten bun si o sa discutati ore in sir despre mai multe chestiuni ramase nerezolvate intre voi doi.

Taur

Te impotmolesti intr-un punct sensibil in privinta unui proiect personal. Ai nevoie de putin ajutor din partea celui drag pentru a merge mai departe. Trebuie sa porti un dialog serios cu cineva. Nu te teme de acest moment, pentru ca vei fi mai linistit apoi.

Gemeni

Intentionezi sa petreci weekendul in afara casei. Ai o multime de activitati pe care urmeaza sa le faci si esti entuziasmat despre acest lucru.

Rac

Sambata vei face ceva banal, cu care te-ai obisnuit, insa nu tot weekendul va fi asa. Te asteapta cateva momente unice si interesante in compania unei persoane speciale.

Leu

Incepi weekendul cu emotii, dar o sa-l termini intr-un spirit foarte vesel. Se anunta voie buna, dar si multa oboseala, insa nu ai de ce sa te plangi, pentru ca simti ca iti incarci bateriile. Atmosfera de acasa va fi una foarte linistita.

Fecioara

Vorbesti mai mult decat de obicei si unii prieteni nu inteleg ce ti se intampla si de ce esti atat de vocal. Secretul il pastrezi pentru tine deocamdata. Acestia iti vor respecta dreptul la intimitate si doar vor astepta momentul cand vei fi pregatit.

Balanta

Intri in legatura cu cineva de care nu esti foarte apropiat, dar propunerea sa pentru petrecerea weekendului te va surprinde si mergi pe mana sa, fara sa stai prea mult pe ganduri. Nu esti genul de om spontan, dar de data asta va fi foarte buna decizia ta.

Scorpion

Cele doua zile libere vin cu multa relaxare. Indiferent ca stai acasa pe canapea sau ajungi intr-un varf de munte sau in alta tara, iti vei recupera energia care ti-a cam lipsit in aceasta saptamana.

Sagetator

Se anunta multe discutii in acest weekend. Pe langa acestea, multe rude iti vor trece pragul casei. Ideea unei prietene despre petrecerea serii de duminica te va uimi.

Capricorn

Este posibil sa ajungi pe la rude care stau mai departe. Vor fi si momente mai putin bune, dar in general te vei simti destul de bine. La intoarcerea acasa iti dai seama ca ai stat intr-un blocaj din care singur trebuie sa iesi.

Citeste si Horoscopul lunii februarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 17 februarie, #horoscop 18 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic