Horoscop de weekend: 17 - 18 iunie 2017

Duminica, 18 Iunie 2017, ora 06:47
6945 citiri
Horoscop de weekend: 17 - 18 iunie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Desi ai parte de o zi libera, tot la munca iti sta gandul. Te simti motivat sa incepi nu un proiect, ci mai multe, si ai deja in minte mai multe persoane cu care ai putea colabora.

Rac

O zi in care te gandesti doar la lucruri marunte, mici placeri si bine faci. Nu e o perioada favorabila schimbarilor majore.

Leu

Ai tendinta, uneori, sa vorbesti in numele altora. Abtine-te, zilele acestea, pentru ca poti intra in situatii deloc placute. Mai bine cauta compania celor pe care ii placi si plecati impreuna intr-o calatorie de relaxare.

Fecioara

Aventura iti bate la usa. Desi nu te-ai gandit la nimic special, nu ai planuit nimic, te trezesti ca-ti faci in graba bagajele si pleci. E cea mai buna decizie, vei avea parte de repaosul de care nici nu stiai ca ai nevoie.

Balanta

Ti se cere sfatul in mai multe probleme zilele acestea si, ca de obicei, esti dispus sa il dai. Numai ca nu prea esti in apele tale si e posibil sa nu oferi cele mai bune solutii. Nu esti o masinarie, si tu ai nevoie de timp de gandire, ragaz, repaos. Este momentul oportun pentru asa ceva.

Scorpion

Te intalnesti cu vechi prieteni si ati planuit o gramada de activitati impreuna. Desi pleci de acasa cu voie buna, o remarca facuta de un apropiat nu-ti pica tocmai bine si iti cam strica cheful. Depinde de tine sa treci peste moment si sa ai parte de clipe frumoase in continuare sau sa ripostezi si sa renunti complet la toate planurile facute.

Sagetator

Iti faci planuri pe termen lung si crezi ca ai gasit o afacere care te-ar putea ajuta sa-ti schimbi situatia financiara. Astrele te favorizeaza in aceasta perioada, asa ca fa-ti planul cu atentie, gaseste colaboratori de nadejde si demareaza lucrurile.

Capricorn

In loc sa profiti de timpul liber, iti vine sa darami muntii. Nu e prima oara cand iti faci planuri sa demarezi o afacere, insa de data aceasta simti ca esti indeajuns de motivat incat chiar sa faci ceva in sensul acesta, nu sa lasi lucrurile doar in stadiul de proiect.

Varsator

In zile ca acestea, poti deveni periculos pentru o parte din cei din jur. Esti animat de idei inalte; vrei sa schimbi lucruri atat in sfera sociala, cat si cea politica, sa te alaturi unor cauze in care crezi cu toata fiinta.

Pesti

Zilele acestea esti productiv atat cat trebuie, mai ales daca tii cont de faptul ca e weekend. Si tu ai planuri mari, esti motivat, insa la capitolul concentrare stai mai prost. Astrele se asaza insa astfel incat sa dispara si aceasta problema.

Berbec

Daca ai ceva de terminat, finalizeaza, insa nu te apuca de vreo sarcina noua. Nu treci prin cea mai buna perioada, iar sansele ca totul sa-ti iasa bine din prima sunt mici. Aduna-ti familia aproape si creati impreuna amintiri reusite.

Taur

Iti place ca lucrurile sa evolueze lent, nu esti fanul schimbarii bruste. Pot trece insa oportunitati importante peste tine, iar tu sa ramai doar cu regrete. E o perioada in care ar trebui sa fii mai deschis, sa vezi cand norocul vrea sa-ti bata la usa si sa-i deschizi pe loc.

Citeste si Horoscopul lunii iunie si Horoscopul anului 2017

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 17 iunie, #horoscop 18 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop weekend , #horoscop zilnic