Horoscop de weekend: 17-18 martie 2012

Sambata, 17 Martie 2012, ora 08:45
1569 citiri
Horoscop de weekend: 17-18 martie 2012
Foto: Ziare.com

Pesti

Nu este un weekend in care sa te bucuri de timpul liber pentru ca nu o sa existe. Ai un program foarte incarcat si, desi il analizezi din nou, nu gasesti nimic ce ar putea fi amanat. Tot ce poti face este sa iti faci o ordine si sa te ocupi de chestiunile prioritare.

Berbec

Intampini cateva probleme de ordin sentimental. Te-ai complicat cam mult in privinta relatiei personale si acum esti pus intr-o situatie ciudata ce are si o parte comica. Cu ajutorul unei rude se va rezolva totul.

Taur

Dupa ce timp de cateva zile ai incercat sa termini ceva ce are legatura cu familia, acum iti dai seama ca totul a fost in zadar si ca efortul nu iti va fi rasplatit. Totusi, gaseste repede o varianta pentru care cei din jur sa fie multumiti si mandri de tine.

Gemeni

Doua zile tocmai bune pentru a sta in preajma celor dragi. Munca iti ocupa din ce in ce mai mult timp si nu prea ai mai avut parte de caldura apropiatilor. Te bucuri la maximum de ceea ce o sa faceti.

Rac

Surpriza pregatita de partenerul de viata te ia cu adevarat prin surprindere. Aproape ca ramai mut de uimire si nu iti poti manifesta satisfactia. Este cu adevarat ceva de apreciat.

Leu

Prima parte a weekendului va fi linistita. Stii exact ceea ce ai de facut si rezolvi totul cu brio. Duminica lucrurile vor fi putin diferite. O sa ai parte de ceva inedit.

Fecioara

Asteapta-te la un sfarsit de saptamana lipsit de griji. Nici macar telefonul nu o sa sune foarte des. Aproape ca visai la o perioada de acest fel. Acum ai parte de ea. Profita.

Balanta

Stresul si grijile te-au epuizat si vrei sa evadezi. Te urci in masina si fugi direct la munte sau in alt loc in care stii sigur ca iti vei gasi linistea. Mai mult, iei si cativa prieteni cu tine.

Scorpion

O sa ai parte de un weekend plin de distractie. Vei lua parte la activitati ce te vor umple de energie si te vor pregati pentru inca o saptamana de munca ce urmeaza sa vina.

Sagetator

Sambata dimineata o sa ai de facut un drum sau ai de rezolvat ceva chiar acasa si o sa te trezesti devreme. Dupa amiaza vizita unei rude nu o sa iti pice foarte bine, insa nu o poti da afara si trebuie sa fii o gazda buna. In a doua parte a weekendului ai mai mult timp pentru tine.

Capricorn

Incearca sa te relaxezi mai mult. Exista prea multe lucruri la care te gandesti in acelasi timp si esti epuizat atat fizic, cat si psihic. Un concediu ar fi indicat acum.

Varsator

Nu accepti ca o persoana pe care o crezi inferioara din punct de vedere al slujbei sa iti spuna ca ai gresit si vrei sa ii demonstrezi ca s-a inselat. In urma unei discutii realizezi ca nu este tocmai asa cum crezi tu si ca ar fi bine sa ingropi securea razboiului.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic