Horoscop de weekend: 18-19 aprilie 2015

Sambata, 18 Aprilie 2015, ora 07:29
3463 citiri
Horoscop de weekend: 18-19 aprilie 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Sambata vei rezolva ceva ce tine de familie. Cineva te roaga sa il ajuti cu ceva, dar il refuzi politicos, pentru ca treaba ta este mai urgenta. Duminica vei fi ceva mai linistit si o sa stai pe acasa.

Taur

Tanjesti dupa o iesire in oras cu vechii prieteni. Dai cateva telefoane si incerci sa ii strangi pe cei apropiati. Unii te refuza la inceput, dar o fac doar pentru a-ti face o surpriza mai tarziu.

Gemeni

Ai promis cuiva ca il ajuti cu ceva si oricat de obosit esti te asiguri ca iti respecti cuvantul dat. Duminica va fi ziua relaxarii, a odihnei si a musafirilor.

Rac

O sa te incarci cu energie pozitiva azi si maine. Te intalnesti cu oameni dragi pe care nu i-ai vazut de multa vreme si cu care iti doreai sa mai stai de vorba. O sa iti amintesti momente placute din viata.

Leu

Ti-ai facut de mai multa vreme planurile pentru aceste doua zile si nu vrei sa auzi de o schimbare. Cineva vrea sa intervina, dar il pui imediat la locul sau. Refuzi sa nu faci ceea ce ti-ai propus.

Fecioara

Nu o sa apuci sa termini tot ceea ce ti-ai planuit sa faci in cele doua zile libere, pentru ca tot timpul accepti sarcini noi. Trebuie sa iti faci ordine in program si sa te ocupi doar de ceea ce poti. Mai mult, renunta putin la orgoliu si accepta ajutorul cuiva.

Balanta

Nu se anunta nimic iesit din comun in weekendul acesta, dar un prieten are alte ganduri si aproape ca te vei trezi luat pe sus de acasa. O sa ajungi undeva unde te relaxezi mereu.

Scorpion

Planuiesti o mica escapada si vrei ca tu sa alegi locul unde sa va petreceti noptile si chiar ce mancati la cina. Totusi, consulta-te si cu cei care te insotesc.

Sagetator

Ai ajuns la limita rabdarii cu o ruda. De cateva saptamani tot iti da telefoane incercand sa afle ceva ce nu vrei sa ii spui. Acum o sa o pui la punct. Pe de alta parte, partenerul de viata observa ca esti obosit si a pregatit o destinatie surpriza.

Capricorn

E vremea pentru distractie. Dupa o saptamana de munca, inchizi laptopul si fugi unde vezi cu ochii. Alegi o destinatie destul de interesanta si unde partenerul de viata vrea sa ajunga de multa vreme.

Varsator

Trebuie sa fii putin mai atent la prietenii pe care ii alegi, pentru ca unele persoane nu sunt la fel de sincere ca tine si ajungi sa regreti la un moment dat.

Pesti

Primesti o reducere pentru ceva ce vrei sa achizitionezi de multa vreme si acum mergi la cumparaturi. Esti foarte fericit si multumit de ceea ce urmeaza sa se intample.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 18 aprilie, #horoscop zilnic 19 aprilie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic