Horoscop de weekend: 18-19 aprilie 2020

Duminica, 19 Aprilie 2020, ora 07:11
13543 citiri
Horoscop de weekend: 18-19 aprilie 2020

Berbec

Odihneste-te la finalul acestei saptamani si lasa grijile deoparte. Se pot evidentia oboseala, afectiuni vechi sau pur si simplu gandurile nelinistitoare navalesc in mintea ta cand te astepti mai putin. Starea de bine iti este oferita de faptul ca esti sustinut material si moral de cei dragi sau de gandul ca ai ceva economii puse bine, cu multa atentie de tine. Lectuareaza carti sfinte, taifasuieste cu cineva de incredere si viseaza cu ochii deschisi.

Taur

De bun augur sunt la finalul acestei saptamani dialogurile cu prietenii si colegii de serviciu. Lasa-te purtat de discutii banale, amuzante, bucura-te de o gluma buna sau de realizarile perosonale ale cuiva drag. Astfel, poti afla informatii noi si utile. Posibil ca partenerul de viata sau unele rude sa-ti zadarniceasca planurile de socializare. Cu putin efort si bunavointa te vei descurca cu toata lumea. Duminica este bine sa te odihnesti mai mult.

Gemeni

Socializezi cu multa lume in zilele acestui weekend, fapt ce iti va aduce informatii utile. La randul tau, vei reusi sa ajuti pe multi cu sfaturi si solutii viabile. Unii vor incerca sa te destablizeze emotional, fie iscodindu-te prin intrebari deosebite, fie remarcandu-se prin gesturi necuviincioase. Ai incredere ca te vei descurca in orice situatie si cu orice personaj care doreste, mai mult sau mai putin vizibil, sa te necajeasca.

Rac

Finalul acestei saptamani iti aduce discutii cu multa lume, in special persoane din mediul profesional. Sunt posibile discutii ample pe teme vechi, care acum revin pentru reformulari sau imbunatatiri serioase. Este bine sa fii prudent si sa asculti atent cele prezentate, intrucat afli informatii care iti vor fi de folos multa vreme de acum incolo. Ingrijeste-ti in continuare sanatatea!

Leu

Aspectele financiare necesare unor nevoi personale, de tipul studii, imbunatatirea garderobei sau niscai analize medicale, reprezinta subiectul acestui sfarsit de saptamana. Insa, este bine sa-ti achiti datoriile curente, facturi, taxe sociale si abia apoi sa planifici cheltuieli pe altele. Poate fi nevoie sa aloci o suma importanta de bani si pentru un curs, un program de instruire personala sau profesionala planuit mai demult. Ai incredere ca te vei discurca cu toate cheltuielile!

Fecioara

In relatiile parteneriale intervin modificari in zilele acestui weekend. Probabil ca iti schimbi deciziile privitoare la actiunile comune planuite mai demult cu partenerul de viata sau, intr-o relatie profesionala apar informatii noi care rastoarna mersul actual al unei colaborari. Este bine sa te adaptezi situatiei. Chiar daca anumite chestiuni te deranjeaza, ele sunt momentane si astfel totul se va aranja foarte bine.

Balanta

Se pare ca iti vei continua activitatea profesionala la sfarsitul acestei saptamani, tinzand sa neglijezi faptul ca sunt zile libere si sarbatori. Ar fi bine sa te relaxezi acasa, in familie. Se recomanda prudenta in comunicare, intrucat sunt sanse de galceava cu oricine. Sanatatea este vulnerabila, de aceea rezerva-ti momente de odihna. Remediile naturiste, odihna, lecturarea unei carti bune si compania celor dragi sunt excelente acum.

Scorpion

Sunt sanse sa te distrezi copios la finalul acestei saptamani, alaturi de persoanele dragi. Totul este sa tii cont si de propunerile lor vizavi de activitatile recreative pe care le-ati putea desfasura impreuna. Evita excesele de orice fel, intrucat sanatatea este vulnerabila si se pot evidentia afectiuni ale capului, picioarelor sau ale sistemului digestiv. Ceva neplaceri dinspre partenerul de viata sau dinspre colaboratori.

Sagetator

Dorinta de a fi acasa impreuna cu familia sau rudele este mare. Este posibil ca din cauza unor chestiuni financiare si patrimoniale sa apara discutii aprinse cu mai multe persoane apropiate. Pe de alta parte, cineva drag poate avea nevoie de sprijinul tau moral sau material. Ingrijeste-te si pe tine, dar ai grija si de membrii familiei! Sunt momente deosebite pentru segmentul domestic.

Capricorn

Weekend-ul iti aduce in atentie rude si prieteni dragi. Sunt posibile discutii amuzante, dar si stabilirea unor activitati comune fie in domeniul profesional, fie in plan personal. In special persoanele apropiate vor dori sa vorbeasca cu tine, dar fii prudent. Surprizele din partea acestora pot fi deosebite si unele chiar neplacute. Linistea si confortul casei iti sunt cei mai buni aliati. Odihneste-te si evita sa-ti divulgi intentiile.

Varsator

La finalul acestei saptamani se intrezaresc cheltuieli. Chiar daca toata lumea este linistita, acasa, izul sarbatorilor de moment pare sa te ocoleasca. E posibil sa afli unele informatii pretioase referitoare la salarizare, dar si la conditii de munca probabile intr-un viitor apropiat. Relaxeaza-te, evita suprasolicitarea nervoasa si fii alaturi de cei dragi prin discutii amuzante si cu informatii utile tuturor. Este vremea marilor schimbari si bine ar fi sa vii in intampinarea lor.

Pesti

Ai putea considera sfarsitul acestei saptamani ca pe o sarbatoare personala, ce merita petrecuta alaturi de cei dragi. Sunt momente bune pentru a-ti regandi planurile de viata, relatiile si felul in care sa te raportezi la evenimentele inconjuratoare. Gandeste-te ce anume ai dorit sa realizezi si nu ai avut curaj sau posibilitati pana acum. Depaseste falsele bariere construite cu grija de propria-ti persoana cu mult timp in urma.

#horoscop 18 aprilie, #horoscop 19 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic