Horoscop de weekend: 18-19 iulie 2015

Duminica, 19 Iulie 2015, ora 07:52
6171 citiri
Horoscop de weekend: 18-19 iulie 2015
Foto: Ziare.com

Rac

Pozitia nefavorabila a planetelor poate avea un impact negativ asupra ta, mai ales in ceea ce priveste cariera si avansarea pe care o astepti. Bunatatea ta si sincera afectiune pentru anumite persoane te pot transforma intr-o victima. Nu te concentra insa pe probleme si neintelegeri. Vei invata din greseli si vei recupera "terenul" pierdut.

Leu

Vei avea succes doar daca iti faci planul in detaliu, folosindu-ti din plin toate talentele si capacitatile. Cu ambitie si actiune vei reusi, dar doar pe drumul drept, onest, fara a incerca sa trisezi.

Fecioara

Felul in care iti indeplinesti sarcinile, faptul ca esti entuziasmat si responsabil sunt premisele perfecte pentru dobandirea confortului material si chiar a averii. Ai grija sa nu ratezi nicio oportunitate.

Balanta

Probleme aparute din senin iti vor consuma timpul si vor cere eforturi sustinute, fara ca rezultatele sa fie cele asteptate. Nu te implica in conflicte de strada, pentru ca poti ajunge sa ai probleme mari. Evita multimile de oameni - te poti "molipsi" de emotiile celor multi si poti imprumuta din starea lor. Nu ai nevoie de asa ceva.

Scorpion

O zi nu tocmai simpla, in care rezistenta relatiilor va fi testata. Vei regandi legaturile cu unii oameni. Mare grija la documente si acte sau bunuri materiale. Exista riscul unor erori sau pierderi financiare. Ia in calcul totul, dar nu lasa emotiile sa devina violente. Azi nu ai nicio putere de a schimba situatia in favoarea ta.

Sagetator

Ai abilitatea de a planui rational intalniri, de a "distribui" fortele acolo unde e nevoie de ele, pentru o gestionare cat mai buna a situatiilor care apar. Pentru cei aflati in pozitii de executie, nu e cea mai buna perioada. O minte ascutita si o intuitie buna te vor ajuta sa aduni puncte de vedere diferite, care sa te ajute in scopul tau final. Atentie la sanatate, nu stai bine nici la capitolul vitalitate. Se anunta schimbari de stare, tristete, iritabilitate.

Capricorn

Si in cazul tau vitalitatea scade. Dorinta de a oferi protectie celorlalti poate duce la neglijenta, pentru care vei plati o perioada lunga de timp. Schimbarile neplacute in plan personal te vor afecta pe toate planurile. Limiteaza pe cat posibil comunicarea.

Varsator

Se anunta schimbari de bun augur in sectorul financiar, reusesti sa faci ceva care sa-ti asigure confortul, starea de bine. E posibil sa rezolvi niste probleme inclusiv in relatia de cuplu.

Pesti

O perioada perfecta pentru orice afacere, insa trebuie sa accepti niste compromisuri. Vei fi in centrul atentiei, gratie umorului de care dispui si energiei peste medie. Totusi, atentie sa nu sari calul cand vine vorba de glume. Exista riscul sa faci bancuri lipsite de tact, care pot duce la neintelegeri. Din fericire, insa, conflictele se vor aplana repede. Afli, pentru a nu stiu cata oara, ca nu esti un exemplu de diplomatie. Regreti sincer niste greseli din trecut.

Berbec

Artele sau un hobby te vor ajuta zilele acestea sa faci niste descoperiri in interiorul tau. Mai mult, pot reprezenta o sursa de venit. Vei socializa cu prietenii, vei intalni oameni interesanti, relatia de cuplu e intr-o perioada de armonie. Toate acestea iti vor aduce satisfactii. Vei face sau primi vizite.

Taur

Energie la cote bune, intuitie pe care te poti baza. Zile excelente pentru calatorii, exercitii fizice, operatiuni imobiliare si achizitii majore. Participi la evenimente sociale sau primesti musafiri. Incearca sa petreci mai mult timp in compania persoanei iubite, pentru ca va fi benefic pentru amandoi.

Gemeni

Orice targ sau intelegere pe care incerci sa o inchei va cere mai mult efort decat de obicei. Vei gasi insa solutii neconventionale, vei avea replica la tine si-ti vei intari pozitia. In viata personala iti poti pierde interesul, poate pentru ca vei descoperi ca ai fost inselat. Nu-ti face probleme: vei intalni oameni noi, nu e cazul sa fortezi lucrurile - deciziile pripite se pot intoarce impotriva ta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 18 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic