Horoscop de weekend: 18-19 octombrie 2014

Duminica, 19 Octombrie 2014, ora 09:21
4696 citiri
Horoscop de weekend: 18-19 octombrie 2014
Foto: Ziare.com

Balanta

Eforturile voastre de o vreme incoace incep sa dea roade. Se intrevede si finalul mult-asteptat si parca prindeti puteri.

Scorpion

Nimic nu se compara cu o casa plina, cu momentele petrecute alaturi de cei dragi. Iar aceste zile prezinta aceasta caracteristica. Profitati din plin, pentru ca va trece ceva vreme pana cand va veti reuni in formula completa.

Sagetator

Vreti sa va asigurati ca strangeti indeajuns de multe amintiri pentru vremurile care vin, asa ca dati fuga la un fotograf profesionist si puneti in scena povestea voastra de familie, pe care o transpuneti pe hartie fotografica.

Capricorn

Vi se da inca o data masura unicitatii voastre, ceea ce nu poate decat sa va bucure. Urmeaza o perioada la fel de buna pe plan profesional.

Varsator

A sosit momentul pe care il amanati de multa vreme: o discutie sincera cu partenerul de viata. Ceva nu merge si nu e cazul sa ascundeti praful sub pres. Puneti cartile pe masa si totul va fi bine.

Pesti

O persoana de departe va face o surpriza extrem de placuta. Pe langa simpla revedere, vine si cu o veste extrem de buna.

Berbec

Este o perioada rezervata suprizelor de tot felul. Poate partenerul de viata va face o bucurie, o excursie sau o vacanta intr-un loc romantic, sau poate pur si simplu aveti parte de sanse marunte, pe care stiti sa le fructificati.

Taur

Treceti printr-o perioada in care gandurile tulburi va dau tarcoale. Analizati-le putin, vedeti daca viata incearca sa va spuna ceva, dar scuturati-va si mergeti mai departe.

Gemeni

Se anunta cheltuieli neprevazute, pentru care va trebui sa treceti pe la banca sau sa umblati in economii. Cantariti totul de doua ori, iar daca trebuie sa faceti datorii, ganditi-va bine la cine apelati.

Rac

Zilele acestea parca sunteti mai sovaielnic decat niciodata. Cand in sfarsit dati senzatia ca ati luat o decizie, va intoarceti de unde ati plecat, debusolandu-i si pe cei din jur. Mai bine amanati cu totul niste hotarari si umpleti-va mintea cu altceva. Doar pentru cateva zile.

Leu

Daca vremea va tine cu dvs, iesiti la aer liber cu bicicleta, in drumetii sau in lungi plimbari. Va veti simti "aerisit" din toate punctele de vedere, pregatit pentru zilele care vin cu cateva decizii majore.

Fecioara

Se anunta zile calme, in armonie, fara suisuri si coborasuri. O singura veste risca sa intrerupa aceasta stare, dar nu va lasati afectat si bine faceti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 18 octombrie, #horoscop 19 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic