Horoscop de weekend: 19-20 aprilie 2014

Duminica, 20 Aprilie 2014, ora 08:00
3268 citiri
Horoscop de weekend: 19-20 aprilie 2014
Foto: Ziare.com

Berbec

Se anunta un weekend algomerat in urma caruia o sa te simti epuizat. Faptul ca ziua se termina nu inseamna ca te poti relaxa, pentru ca si noaptea va fi ceva de facut.

Taur

O sa ai mult de alergat, pentru ca primesti musafiri si vrei sa fii gazda perfecta. Totusi, nu te epuiza, pentru ca o sa ai probleme de sanatate.

Gemeni

Planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, asta inseamna ca zilele acestea o sa ti se tot schimbe programul. Asteapta-te la surprize.

Rac

Cineva iti face o mare bucurie. Iti da o veste excelenta. Datorita informatiilor primite poti sa pui in practica ceva ce aveai de gand de multa vreme sa faci.

Leu

Are loc o schimbare notabila in viata ta. Se datoreaza lui Jupiter, care te-a facut sa te gandesti mai mult la viata ta sentimentala si la scopul tau in viata.

Fecioara

Dovedesti ca esti mult mai puternic decat s-ar fi asteptat partenerul de viata. Acesta va fi uimit de capacitatea ta de a te adapta situatiilor noi.

Balanta

Recomandarile unui prieten se dovedesc utile astazi si maine. Respecta-le cu atentie si succesul este garantat. Se iveste un castig financiar.

Scorpion

O ruda a partenerul de viata te enerveaza la fiecare intalnire, insa esti hotarat ca de data aceasta sa nu taci si sa ii spui direct. Se anunta artificii.

Sagetator

Ti se da mana libera sa faci ceva ce iti doresti foarte mult. Este vorba despre o surpriza pentru familie, dar asteptai sa vezi cate persoane vor fi prezente.

Capricorn

Primesti o invitatie la o activitate neobisnuita. Trebuie sa recunosti ca emotiile sunt mari. O sa fii placut surprins de ceea ce se va intampla. Chiar o sa vrei sa repeti experienta.

Varsator

Saturn te ajuta sa rezisti stresului din aceste zile. Te intalnesti cu persoane care te incarca cu energie negativa trebuie sa iti tii in frau pornirile.

Pesti

Se anunta un weekend agitat. Incearca sa eviti produsele ce contin cafeina, pentru ca nu te vor ajuta. Partenerul de viata reuseste sa rezolve o problema care va afecta destul de mult.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#horoscop 19 aprilie, #horoscop 20 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic