Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop de weekend: 19-20 ianuarie 2013

Sambata, 19 Ianuarie 2013, ora 10:15
3446 citiri
Horoscop de weekend: 19-20 ianuarie 2013
Foto: Ziare.com

Varsator

Asteptai foarte mult acest weekend, pentru ca nu ai niciun plan si vrei pur si simplu sa te odihnesti. Eviti sa raspunzi apelurilor venite din partea unor persoane care te tulbura de obicei.

Pesti

Ai o multime de idei pentru petrecerea celor doua zile, insa prietenii ti-au pregatit altceva si o sa fii surprins de cat de mult s-au chinuit ca sa iti faca aceasta surpriza.

Berbec

Esti cu capul in nori si te comporti ca un adolescent indragostit. Pret de cateva zile iti prinde bine acest comportament, insa nu o tine in acest ritm prea mult, pentru ca o sa ai probleme la munca.

Taur

Nu iti cere nimeni nimic imposibil, insa tie asa ti se pare, te enervezi si iti versi nervii pe cine nu merita. Exagerezi si o sa suporti consecintele.

Gemeni

Sambata o sa fii plin de energie si te implici in activitati ce tin de locuinta, de la curatenie pana la mutatul mobilei prin casa. O sa fii foarte multumit de modificarile facute. Duminica o sa te bucuri in liniste de rezultat.

Rac

Este o perioada buna sa iei in seama sfaturile celor din jur. Facand asta te asiguri ca planurile vor fi respectate pana la cel mai mic detaliu.

Leu

Latura ta artistica iese la suprafata in acest weekend. Fie te apuci sa creezi ceva pentru partenerul de viata, fie ii propui sa mergeti la teatru. Si expozitiile de pictura reprezinta o varianta ce ar trebui luata in seama.

Fecioara

Exagerezi in cadrul unui conflict cu cineva din familie. Dupa cateva ore realizezi ca iesirea ta are efecte neplacute asupra rudei tale si incerci sa o impaci. Abia duminica o sa gasesti o solutie pentru asta.

Balanta

Te preocupa ceva ce tine de trecutul tau. Ai vrea sa poti schimba ceva. Asta nu se va intampla, asa ca indreapta-ti atentia catre ceea ce poti face in prezent. Lasa in urma ceea ce s-a intamplat.

Scorpion

Dai prea multa atentie detaliilor si lasi sa treaca pe langa tine lucrurile esentiale. Asta nu inseamna ca trebuie sa ajungi sa fii superficial, ci sa te bucuri de surprizele vietii atunci cand se intampla.

Sagetator

Vrei sa lamuresti ceva ce nu ti-a dat liniste in ultima vreme si persoana care te poate ajuta nu este in oras. Pentru a te simti mai linistit te duci dupa ea. Duminica o sa te relaxezi si simti ca toate problemele tale au luat sfarsit.

Capricorn

Esti fixat pe o idee si nimeni nu te poate face sa revii asupra sa si sa schimbi ceva. Mergi pe drumul tau. Ambitia ta este de admirat, insa acum nu este cazul sa faci exces de zel.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic ianuarie 2013 , #horoscop zilnic