Horoscop de weekend: 19-20 martie 2016

Duminica, 20 Martie 2016, ora 07:41
5645 citiri
Horoscop de weekend: 19-20 martie 2016
Foto: Ziare.com

Pesti

Incepi weekendul cu un subiect legat de o afacere de familie abia deschisa sau care urmeaza sa fie inaugurata. Emotiile sunt mari, dar constructive si o sa bifezi cateva reusite. Ai un stil unic, care va fi foarte apreciat.

Berbec

Prima parte a weekendului este dedicata familiei si locuintei. A venit momentul curateniei de primavara si va mobilizati cu totii pentru a pune la punct ceva in casa. Apoi poti sa incerci o noua metoda de relaxare recomandata de un amic.

Taur

Chiar daca este weekend tu te concentrezi pe ceva ce tine de cariera ta. Trimiti niste acte sau pregatesti o deplasare in scop profesional. Esti incantat de aceasta oportunitate.

Gemeni

Nimic nu se poate opune comportamentului libertin. Nici macar partenerul de viata, care iti cere de multa vreme sa faci ceva, dar tu refuzi. Trebuie sa ajungeti la un compromis ca sa evitati discutiile neplacute.

Rac

Este primordial sa discuti ceva serios cu un membru al familiei sau un prieten foarte bun. Lucrurile au evoluat intr-o directie pe care nu o consideri potrivita si vrei sa schimbi ceva.

Leu

Stai mai mult prin gospodarie si faci lucruri care pentru unele persoane sunt din rutina zilnica, dar pentru tine noi. Esti incantat de ceea ce descoperi.

Fecioara

O sa fii foarte productiv in aceste doua zile si reusesti sa finalizezi niste sarcini incepute acum mai mult timp. Te simti eliberat dupa incheierea acestora.

Balanta

Este un weekend dedicat prietenilor si o sa primesti destul de multe vizite. Esti in masura sa iei o decizie care ii va afecta si pe altii, asa ca ar fi o idee buna sa te consulti cu ei inainte de a spune ultimul cuvant.

Scorpion

In prima parte a weekendului o sa primesti o veste buna din punct de vedere financiar si apoi o sa te rasfeti. Cineva din familie vrea sa iti calce pe urme si este momentul pentru cateva sfaturi.

Sagetator

Daca iei in seama la timp de o greseala comisa, incearca sa repari ceva. Altfel, risti sa se strice o prietenie veche de ani de zile. La mijloc este o neintelegere si trebuie sa vorbesti cu multa sinceritate.

Capricorn

Nu astepti pana in ultimul moment sa faci ceva si este foarte bine, pentru ca istetimea si ambitia te vor ajuta sa ajungi mai repede in punctul dorit.

Varsator

Foloseste timpul liber din acest weekend pentru a sta mai mult cu cel drag si pentru a face lucruri care va fac pe amandoi sa va simtiti bine. Trebuie sa va reconectati.

Horoscop realizat de Zaza

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#horoscop 19 martie, #horosocop 20 martie, #horoscop zilnic, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic