Horoscop de weekend: 2-3 aprilie 2016

Duminica, 03 Aprilie 2016, ora 06:54
5244 citiri
Horoscop de weekend: 2-3 aprilie 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

Weekendul acesta va fi destinat activitatilor personale si distractiilor. A venit momentul sa te umpli cu energie pozitiva si sa dai frau liber unor idei de relaxare.

Taur

Interactionezi mai mult cu cei apropiati, dupa o perioada indelungata in care jobul si alte chestiuni birocratice te-au tinut izolat de familie.

Gemeni

Cele doua zile libere sunt perfecte pentru o mica vacanta sau macar o excursie de o zi intr-un loc special din apropierea orasului tau.

Rac

Ai facut programul pentru aceasta perioada inca de acum cateva saptamani. Vrei sa il respecti intocmai, insa anumite persoane vin cu alte idei si vei fi nevoit sa il schimbi.

Leu

Un amic o sa iti ridice moralul cu o veste legata de situatia financiara. Iti propune un targ care te va avantaja si pe care nu il vei putea refuza.

Fecioara

Te simti ca o persoana care lucreaza in domeniul publicitatii, pentru ca trebuie sa faci reclama unui produs in incercarea de a convinge pe cineva sa il cumpere.

Balanta

Faci ceva pentru consolidarea relatiilor cu prietenii dragi. Programul de munca si lipsa timpului liber v-au facut sa va indepartati, dar acum recuperati timpul pierdut.

Scorpion

Nu intra in panica daca descoperi ceva in neregula, ci pastreaza-ti calmul, aduna-ti gandurile si incearca sa gasesti o solutie. Consulta-te cu o persoana avizata daca este nevoie.

Sagetator

Abordeaza proiectele cu mai mult curaj. Fii mai indraznet si doar asa o sa te asiguri ca pasesti pe drumul cel bun. Asta nu inseamna ca trebuie sa ajungi la extreme si sa fii obraznic.

Capricorn

Starea de spirit actuala combinata cu vremea frumoasa te imping la o mica plimbare intr-o zona turistica in care voiai sa ajungi de mai mult timp.

Varsator

Daca vrei sa ii comunici ceva partenerului de viata si nu ai avut curaj pana acum, a venit momentul, pentru ca astrele isi indreapta atentia catre casa relatiilor.

Pesti

Termini ceea ce aveai programat pentru weekend mult mai repede decat ai fi crezut si iti ramane destul timp si pentru alte activitati distractive.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#horoscop 2 aprilie, #horoscop 3 aprilie, #Horoscop aprilie, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic