Horoscop de weekend: 2-3 ianuarie 2016

Duminica, 03 Ianuarie 2016, ora 07:35
5643 citiri
Horoscop de weekend: 2-3 ianuarie 2016
Foto: Ziare.com

Capricorn

Invata sa fii putin mai flexibil si sa te mulezi si dupa cerintele celor de langa tine. Nu toata lumea trebuie sa se conformeze la ceea ce vrei, trebuie sa faci un compromis.

Varsator

Primesti niste bani la care nu te asteptai si poti sa te rasfeti in acest weekend. Te poti pregati intr-un mod special de un nou an de munca.

Pesti

Ai sansa de a pleca intr-o mica excursie intr-un loc in care vrei sa ajungi de mai mult timp si esti entuziasmat.

Berbec

Planeta iubirii te influenteaza foarte mult astazi si faci ceva deosebit pentru partenerul de viata. Acesta va fi impresionat de gestul tau, mai ales ca nu este ceva specific tie.

Taur

Pierzi timpul fara rost si sotul/sotia se supara, pentru ca te rugase sa rezolvi ceva legat de locuinta. Pana seara o sa iti faci pe timp.

Gemeni

Ai parte de o zi excelenta datorita unei rude care iti da o veste extraordinara. Este vorba despre cineva care locuieste in alta tara.

Rac

Rudele incearca sa te menajeze si se ocupa de ceva in locul tau. Apreciezi efortul lor si o sa le faci niste cadouri.

Leu

Ti se iveste ocazia sa schimbi ceva ce nu era pe placul tau. Inainte sa iei o decizie te interesezi daca alegerea ta lezeaza pe cineva.

Fecioara

Este una dintre cele mai aglomerate zile ale saptamanii. Ai scapat pana acum de ceva, dar a venit si randul tau sa oferi niste raspunsuri.

Balanta

Esti absolut minunat in tot ceea ce faci. Actele caritabile din ultima vreme iti aduc laude din partea oamenilor care nu cunosteau si aceasta latura a ta.

Scorpion

Lansezi o provocare prietenilor si multi raspuns imediat, ceea ce inseamna ca o sa fii toata ziua ocupat cu activitati distractive.

Sagetator

In interiorul tau se da o lupta in legatura cu problemele unui cunoscut. Vrei sa ii spui adevarul, dar nu esti sigur pe modul in care va reactiona.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2 ianuarie, #horoscop zilnic 3 ianuarie, #horoscop zilnic ianuarie , #horoscop zilnic