Horoscop de weekend: 2-3 noiembrie 2019

Duminica, 03 Noiembrie 2019, ora 07:02
13748 citiri
Horoscop de weekend: 2-3 noiembrie 2019

Scorpion

La finalul acestei saptamani este nevoie sa cheltuiesti pentru cineva din anturajul apropiat, respectiv pentru rude sau prieteni. Iti va placea sa te intalnesti cu cei dragi, chiar daca pe alocuri mai pot interveni discutii contradictorii si neplaceri. Sunt momente foarte importante pentru aceste intalniri. De asemenea, te poti gandi la abordarea unor calatorii pe distante scurte sau a unor studii necesare la locul de munca.

Sagetator

Starile tale de spirit sunt contradictorii si cu greu reusesti sa relationezi cu ceilalti la finalul acestei saptamani. Energia astrala din aceste zile te va impulsiona sa iti modifici sistemul valorilor morale si sa adopti o alta conduita de viata. Pe de alta parte, vor interveni aspecte favorabile in domeniul financiar. Posibil sa ti se imbunatateasca salarizarea, conditiile de munca sau relatiile colegiale. Fii prudent si atent la tot ce se petrece in jurul tau.

Capricorn

Importante zile pentru tine, la finalul acestei saptamani. Sunt momente bune pentru a-ti modifica personalitatea si relatiile cu tot ce te inconjoara. Odihneste-te, plimba-te in natura, stai departe de zgomotul vietii cotidiene si de treburile altora. Ti se deschid culoare noi de actiune, asa incat debaraseaza-te de vechile tipare mentale. Un prieten drag iti va oferi sfaturi si informatii interesante vizavi de cum sa iti aranjezi treburile de acum incolo.

Varsator

Finalul acestei saptamani este favorabil odihnei, introspectiei si revizuirii intregii activitati personale si profesionale. Ar fi bine sa meditezi pe indelete la cele aflate si petrecute in ultima vreme. Ai nevoie de reorientare totala, mai ales in ceea ce priveste sanatatea si cariera. Ingrijeste-te mai mult si stai la distanta de conflictele de la serviciu. Afectiunile vechi ale organismului se pot accentua.

Pesti

Finalul acestei saptamani marcheaza deschiderea unei etape noi vizavi de prieteni, protectori si daca este cazul vizavi de apartenta ta la grupuri de persoane care militeaza pentru un scop umanitar sau pentru un proiect de anvergura. Energia acestor zile te va face sa te gandesti mai bine la actualii prieteni si la ce iti doresti cu adevarat de la acestia. Deschide-ti sufletul catre persoane noi.

Berbec

Zilele weekend-ului iti aduc modificari in domeniul profesional, in relatiile cu sefii, dar si imaginea ta publica va fi cu totul alta. Sunt momente bune pentru deschiderea unei noi etape profesionale, insa fii cu bagare de seama. Exista detalii neplacute, ascunse bine de ochii tai, care vor iesi la iveala peste ceva timp. Daca primesti sarcini profesionale noi sau o functie de conducere amana-ti acordul pentru zilele urmatoare. S-ar putea sa te razgandesti!

Taur

Foarte accentuat este la finalul acesti saptamani gustul pentru studiu, pentru abordarea disciplinelor filozofice, dar si pentru calatorii si pentru a lua legatura cu alte culturi si civilizatii. Pentru ca mentalul este distorsionat, poate fi dificil sa retii cele discutate sau citite in aceste zile. Se recomanda lecturi usoare, dialoguri amicale si compania oamenilor dragi si de incredere. Rezolvarea sau lamurirea unor demersuri legate de calatorii.

Gemeni

Zilele acestea sunt favorabile analizarii situatii tale financiare, mai ales analizarea cheltuielilor comune cu un partener de viata sau de afaceri. In acest sens te vor ajuta influxurile astrale. Ti se deschid posibilitati noi de castig si beneficii de pe urma altora, dar nu forta nota. Totodata s-ar putea sa fii nevoit sa cheltuiesti pe nevoile celor din jur sau chiar sa platesti daune materiale in urma lor. Este rost si de a lamuri situatia unor mosteniri si partaje.

Rac

Zilele acestea se pot rupe acorduri parteneriale, din cauza modului diferit de gandire al persoanelor alaturi de care esti implicat in colaborari profesionale, dar poate intra in discutie si reconfigurarea unei relatii cu un partener de viata. Se recomanda prudenta si discernamant, deoarece subiectivismul este accentuat. Deocamdata aduna informatii, asculta atent ce spun ceilalti si decide in consecinta, dar zilele urmatoare.

Leu

Finalul acestei saptamani iti aduce noutati profesionale, dar si legate de sanatate. Este posibil sa te simti obosit, sa se accentueze unele afectiuni ale organismului, insa este vorba mai mult de o descarcare energetica favorabila. Foloseste cu incredere terapii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale si odihneste-te din plin. La serviciu se anunta activitati noi.

Fecioara

Zilele acestea se contureaza noutati la capitolul amoros. Aspectele astrale din acest weekend te vor ajuta sa iti modelezi felul in care te implici afectiv, fie intr-o relatie cu o persoana adulta, fie fata de copii. Tot ce tine de regimul sentimental este supus marilor schimbari pentru tot restul acestei existente. Vino in intampinarea acestui moment, deschizandu-ti mintea si inima. De asemenea, hobby-urile vor capata alta greutate in viata ta.

Balanta

Ai multe si marunte de rezolvat in casa si familie. Vei fi ajutat din plin de energia astrala a acestor zile de weekend. Discutiile avute cu membrii familiei si planurile domestice discutate vor rasuna mult timp de acum incolo in sufletul tau. Controleaza-ti emotiile si evita sa te refugiezi prea mult in trecut sau in relatii care iti consuma atat energia vitala, cat si resursele materiale. Se recomanda prudenta la instalatiile de apa din spatiul locativ.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 2 noiembrie, #horoscop 3 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic