Horoscop de weekend: 20-21 august 2016

Duminica, 21 August 2016, ora 08:15
6305 citiri
Horoscop de weekend: 20-21 august 2016
Foto: Ziare.com

Leu

O sa citesti mai mult decat de obicei sau iei parte la o activitate culturala. Iti imbogatesti bagajul de cunostinte si o sa fii un exemplu pentru cineva mai tanar din familie.

Fecioara

Vrei sa reorganizezi locuinta si se anunta doua zile de alergatura. O sa fii epuizat duminica, dar vei locui intr-o casa mult mai pe placul tau.

Balanta

Energia ta vine de la amici sau de la familie. Te simteai epuizat, dar cei dragi vor reusi sa te readuca pe linia de plutire dupa ce iti vor spune ca te vor sprijini in noul tau demers.

Scorpion

Implica-te in cat mai multe activitati in acest weekend. Trebuie sa iti ocupi mintea, pentru a nu te gandi la ceva ce nu iti face placere. Asa ca nu refuza nicio invitatie in oras.

Sagetator

Te concentrezi atat de mult pe ceva ce tine de propria persoana, incat il ignori complet pe partener tocmai cand avea nevoie de tine. Va trebui sa faci ceva deosebit pentru a-l impaca.

Capricorn

Daca pana acum te-ai simtit obosit, epuizat, fara chef de nimic, acum totul se va schimba, pentru ca se intampla ceva ce iti ofera multa incredere in propria forta.

Varsator

O sa ai doua zile pline de activitati epuizante. Alergatul prin magazine va fi cel mai putin obositor, dar cum si acesta este un sport important este ca o sa faci miscare.

Pesti

Trebuie sa iei singur deciziile importante pentru tine fara sa asculti de unul sau de altul care se cred experti in orice domeniu.

Berbec

Trebuie sa te misti mai mult, pentru ca in ultima vreme ai stat foarte mult timp la birou si ai amortit. O drumetie la munte va fi binevenita. Aerul proaspat te va ajuta sa iti incarci bateriile.

Taur

Ai o energie molipsitoare ceea ce ii va face si pe cei din jur sa se simta bine si sa fie voiosi. Un amic vine cu o propunere foarte interesanta pentru petrecerea timpului liber, asa ca trebuie sa te astepti la ceva inedit.

Gemeni

Exprima-te dupa cum doresti. Esti o perioada in care trebuie sa lasi sentimentele sa "vorbeasca" si sa le arati celor din jur ceea ce simti. Nu te ascunde si nu iti pune frana dorintelor.

Rac

Daca te simti obosit, inchide ochii si gandeste-te la ceva frumos. Poti chiar sa mergi intr-un loc in care mereu te-ai simtit bine. Chiar si un drum pana la parinti o sa te faca sa te simti mai fericit.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 20 august, #horoscop 21 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic