Horoscop de weekend: 20-21 iunie 2015

Duminica, 21 Iunie 2015, ora 07:56
6405 citiri
Horoscop de weekend: 20-21 iunie 2015
Foto: Ziare.com

Gemeni

Weekendul incepe foarte bine, pentru ca te trezesti putin mai tarziu decat de obicei si o sa te simti mai odihnit. Vestea buna este ca va continua si mai bine, pentru ca te intalnesti cu multi prieteni.

Rac

Prima parte a celor doua zile libere va fi foarte agitata, dar apoi vor veni si momente mai bune. Incepi sa culegi roadele unei munci de luni intregi.

Leu

Te concentrezi pe viata personala si iti lasi deoparte telefonul de la slujba sau computerul. Ai o multime de treburi pe care le-ai lasat nefinalizate si pe care acum trebuie sa le rezolvi.

Fecioara

Un om care nu impartaseste aceleasi idei cu ale tale ti se pare un adevarat pericol si pui la cale un plan pentru a te asigura ca nu vei intampina probleme.

Balanta

Ajungi intr-un loc foarte relaxant pe care l-ai ochit de multa vreme si care ti-a fost laudat de mai multi oameni. Constati subit ca nu ai aceleasi gusturi cu prietenii tai si te orientezi catre altul.

Scorpion

Aduci o multime de argumente pentru a-ti convinge partenerul de viata ca ai dreptate si ca ideea ta de a petrece weekendul este cea mai buna. Problema este ca pana la urma si tu o sa vrei sa mergi unde spune el. Dar o sa iti dea orgoliul de furca.

Sagetator

Nu uiti usor cand cineva iti greseste si astepti momentul oportun pentru a-i plati cu aceeasi moneda. Asta ai de gand sa faci acum, dar dupa o discutie cu un amic realizezi ca nu merita efortul. O sa te distrezi mai bine decat daca ai fi lasat setea de razbunare sa puna stapanire pe tine.

Capricorn

Dupa o perioada stresanta acum in sfarsit reusesti sa iti faci ordine in ganduri si viata si sa profiti de zilele libere. O sa ajungi intr-o zona foarte draga tie.

Varsator

Nu prea ai chef de musafiri, dar cineva te anunta ca o sa fii gazda pret de cateva ore. Nu risti sa faci o impresie proasta si incepi pregatirile imediat dupa ce inchizi telefonul. Nu va fi atat de greu pe cat credeai.

Pesti

Esti foarte precaut si niciun pas nu il faci fara sa te asiguri ca nu este o groapa in fata ta. Tocmai aceasta grija exagerata o sa te epuizeze in acest weekend.

Berbec

Ai chef de o nebunie cum nu ai mai facut de multa vreme si te gandesti sa pleci de acasa fara o destinatie anume. Cativa prieteni ti se alatura si totul se va dovedi a fi un weekend de vis.

Taur

Nu te lasi deloc dat la o parte de partenerul de viata si insisti sa iti spuna de ce sta asa de mult in fata laptopului. Ii va fi greu sa te surprinda cu ceva daca o sa continui cu aceasta atitudine.

Horoscop realizat de Zaza

Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 20 iunie, #horoscop zilnic 21 iunie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic