Horoscop de weekend: 20-21 mai 2017

Duminica, 21 Mai 2017, ora 07:42
6053 citiri
Horoscop de weekend: 20-21 mai 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Taur

In aceste doua zile ai foarte multe de facut. Trebuie sa mergi in vizita la cineva, vei fi si tu gazda la randul tau. Sarbatoresti ceva sau pe cineva. Va fi obositor dar, in acelasi timp, vei avea parte de momente speciale si te vei umple cu energie.

Gemeni

Esti foarte entuziasmat, pentru ca in acest weekend te vei reintalni cu prieteni dragi. Pe unii nu i-ai vazut chiar de cativa ani si ai emotii. Daca cineva iti cere o favoare pe care o consideri mult prea indrazneata, nu accepta doar din bun simt. Nu face nimic din ceea ce nu iti ofera un confort.

Rac

Vei fi motivat sa il multumesti pe cel drag. Ai descoperit care este punctul sau sensibil si ii faci o surpriza. Te inspira o experienta pe care ati impartasit-o. Fericirea sa si sclipirea din ochi iti vor umple si tie sufletul de bucurie.

Leu

Nu te stresa cu gandul ca planurile facute nu vor fi respectate. Ofera-ti un moment de libertate si bucura-te de prezent fara sa te gandesti la viitor. Traieste clipa si fa ceva ce nu ai mai incercat pana acum.

Fecioara

Ai chef de o aventura. Partenerul de viata simte la fel. Asa ca nu este exclus sa plecati la drum sau sa luati parte la o activitate noua pentru voi. Ideile mai vechi ale unui amic sunt puse acum in practica.

Balanta

Propunerea celui drag pentru petrecerea acestui weekend vine ca o gura de aer proaspat pentru relatia ta. Era nevoie de ceva pentru a schimba rutina, deoarece amandoi va simteati tot mai straini in ultima perioada. Duminica seara vei primi vizita unor rude.

Scorpion

Prinzi drag de niste oameni pe care i-ai cunoscut de curand si planuiesti sa ii revezi cat mai repede. Poti organiza o mica petrecere chiar la tine acasa si sa ii inviti. Nu pleca departe de casa in aceasta perioada.

Sagetator

Obtii niste date pe care le asteptai de ceva timp pentru a planifica evenimentele festive la care vei merge in perioada urmatoare. O sa cheltui destul de mult, dar si distractia va fi pe masura.

Capricorn

Vrei sa schimbi ceva la tine. Nu iti place acest aspect si vrei sa lasi in urma ceva. Vei avea nevoie de ajutor pentru a face acest pas, iar partenerul de viata este cel pe care te vei putea baza. In weekendul acesta o sa umbli destul de mult si prin magazine pentru a-ti reinnoi garderoba.

Varsator

O mica escapada este binevenita in aceasta perioada, asa ca faci planuri pentru o evadare la munte sau chiar la mare. Chiar daca vremea nu iti va permite sa te bucuri de apa, o plimbare pe faleza te va umple de energie pozitiva si te va pregati de o noua saptamana la birou.

Pesti

Nu te scalda in apa tulbure. Practic, nu accepta o propunere fara sa stii toate detaliile. Ai putea sa fii atras intr-o capcana. Cineva va incerca sa se joace cu sentimentele tale.

Berbec

Ti se ofera o sansa pe care nu trebuie sa o ratezi. Vei face ceva ce te va ajuta sa iti cresti increderea in tine. Te vei vedea cu alti ochi si vei simti ca nimic nu este imposibil pentru tine. Aveai nevoie de un asemenea impuls. Trebuie sa ii multumesti persoanei care te ajuta sa ajungi la acest nivel.

Citeste si Horoscopul lunii mai si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop 20 mai, #horosocop 21 mai, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic