Horoscop de weekend: 21 - 22 februarie 2015

Duminica, 22 Februarie 2015, ora 07:03
5616 citiri
Horoscop de weekend: 21 - 22 februarie 2015
Foto: Ziare.com

Pesti

Armonia si stabilitatea sunt criteriile dupa care iti ghidezi actiunile. Nu ar trebui sa-ti pese de parerea celorlalti. Daca cineva nu e de acord cu tine, nu-ti pierde resursele interne in lupte deloc necesare.

Berbec

Planurile tale pe termen lung trebuie reajustate. Pentru a face schimbarile corecte, nu gandi cu sufletul. Asigura-te ca emotiile tale, mai ales cele negative, nu stau in calea obiectivelor tale ce tin de prezent si viitor. Interactiunea cu prietenii te-ar putea dezamagi, dar va inspira pe cineva.

Taur

Bazele unei comunicari eficiente se pun prin dialog si intelegere reciproca. Rezervele si incapatanarea nu fac decat mai dificila situatia, complicand-o. Trebuie sa fii pregatit sa cooperezi si sa recunosti trasaturile pozitive ale partenerului.

Gemeni

Trebuie sa te echipezi cu rabdare pentru a ajunge la esenta lucrurilor. Ai putea avea ceva dificultati legate de acte sau texte, in general. Ai putea intampina probleme si cand vei incerca sa inregistrezi un document oficial (scrisoare de recomandare, raport sau un act medical).

Rac

Situatia ta poate fi considerata stabila, insa fericirea ti-ar putea fi umbrita de ceva. Ar putea avea loc discutii in contradictoriu cu o persoana pe care o iubesti. Suspiciunile si secretele stau in calea increderii totale si neconditionate.

Leu

Calea de succes, in cazul tau, e analiza profunda a propriei persoane. Da vina pe tine, nu pe ceilalti, pentru ca meriti! Lucrul cu tine, cu propria persoana, va fi benefic. Vei invata din propriile greseli.

Fecioara

Intarzieri si astfel de mici detalii iti vor deturna planurile. S-ar putea sa auzi ceva neplacut de la un coleg sau o ruda. Munca de rutina va fi o sursa de enervare.

Balanta

Pari ca-ti "faci plinul" cu orice, aducand de toate acasa. E un moment bun pentru cumparaturi cum ar fi antichitati, piele, obiecte rare si chiar second hand. Nu incerca sa rezolvi singur toate problemele. Chiar e indicat sa ceri ajutorul.

Scorpion

O stare buna va face scorpionii interlocutori de dorit; una proasta va duce la solitudine. Incearca sa te mentii pe linia de mijloc si mai ales evita sa ranesti.

Sagetator

Vei limita atat drumurile, cat si contactele si vei face doar ceea ce e absolut necesar. Esti izolat de lume, insa poti folosi timpul in beneficiul tau, analizandu-te.

Capricorn

Ar trebui sa-ti "temperezi" nevoile si dorintele si sa fii satisfacut cu ceea ce ti se ofera, adica putin. Spune "nu" oricaror achizitii, in afara de ceea ce e absolut necesar. Nu te teme sa mergi spre viitor fara bagaj! Daca nu esti multumit cu ceva, e momentul cel mai bun sa analizezi si sa schimbi.

Varsator

Va trebui sa te lupti cu propriul pesimism si sa treci un test serios. Fii pregatit sa arati rezistenta si sa gandesti sistematic si rational. Regulile pe care va trebui sa le urmezi iti vor limita miscarile si chiar si comunicarea.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 21 februarie, #horoscop 22 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2015, #horoscop de weekend , #horoscop zilnic