Horoscop de weekend: 22-23 octombrie 2011

Duminica, 23 Octombrie 2011, ora 08:14
2445 citiri
Horoscop de weekend: 22-23 octombrie 2011
Foto: Ziare.com

Balanta

In acest weekend o sa participi la un eveniment la care vor veni mai multe persoane dragi. Timp de cateva ore o sa uiti de orice grija si te relaxezi in compania lor. Duminica la amiaza vei fi nevoit sa faci un drum ceva mai lung pentru a pune la punct ceva ce trebuie facut in saptamana ce urmeaza.

Scorpion

Profita de zilele libere si odihneste-te ceva mai multe decat pana acum. Organismul tau a ajuns la limita si daca nu o faci acum, risti sa suferi mai mult decat crezi. Orice ai fi avut de facut amana. Stai mai mult pe acasa si dormi. Si cei din familie ti-au simtit lipsa in ultima vreme si le-ar prinde bine sa stai putin si cu ei.

Sagetator

Ai facut programul pentru acest weekend pana la cel mai mic detaliu si vrei sa te asiguri ca totul iese cum vrei. Cere ajutorul catorva prieteni de incredere. Acestia vor veni cu placere sa fac tot ce le-ai cerut.

Capricorn

Trebuie sa dai o suma de bani si nu esti incantat de acest aspect, insa o faci pentru ceva cu adevarat important. Gandeste-te ca este o cheltuiala constructiva.

Varsator

Nu ai mai avut de mult timp cateva ore doar pentru propria persoana si acum esti hotarat sa ii lasi pe toti ceilalti pe locul doi. O sa faci ceva ce te relaxeaza si nici macar telefoanele importante nu iti atrag atentia.

Pesti

Simti ca poti face orice in aceasta perioada si esti decis sa iti implinesti o dorinta pe care o ai de multa vreme in cap. Esti dispus sa faci si un sacrificiu mai mare pentru a te asigura ca totul iese asa cum ai in gand.

Berbec

Daca pleci la drum, ia mai multi bani la tine. Nu te gandi la ceva rau, ci poate o sa vezi ceva ce vrei de mai mult timp si sigur o sa regreti ca nu ai resursele necesare pentru a-l achizitiona. Pregatindu-te din timp o sa te asiguri ca nu treci printr-un astfel de moment.

Taur

Nu esti multumit de cum decurge ziua de sambata. Aveai alte asteptari de la weekend si esti dezamagit. Duminica o sa se schimbe radical totul. Cativa prieteni te scot in oras si o sa te distrezi minunat.

Gemeni

O sa ai parte de o surpriza mare. Te asteptai sa te intalnesti cu o singura persoana, insa apropiatii si familia pun la cale un fel de petrecere surpriza si o sa vezi oameni dragi si de care chiar iti era dor.

Rac

Relatiile cu cei din jur se imbunatatesc. Simti ca in ultima perioada ti se vorbeste ciudat, insa acum ai inteles ca ai interpretat gresit totul si te linistesti. In a doua parte a weekendului o sa semnezi niste acte.

Leu

Daca trebuie sa parasesti orasul, asigura-te ca ai toate actele la tine pentru a nu intampina probleme. Nu pleca fara buletin, actele masinii si pasaport, daca este cazul. Controleaza de mai multe ori inainte de a plece de acasa.

Fecioara

Credeai ca prietenii tai sunt mult mai sinceri decat afli acum. Esti dezamagit, insa nu te lasi doborat de acest aspect. Te repui imediat pe picioare si te intorci la treburile tale.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic