Horoscop de weekend: 24-25 ianuarie 2015

Duminica, 25 Ianuarie 2015, ora 09:03
5657 citiri
Horoscop de weekend: 24-25 ianuarie 2015
Foto: Ziare.com

Varsator

Ca sa treci cu bine peste weekend, trebuie sa iti faci un plan foarte clar legat de punctul in care vrei sa ajungi. Multi se vor oferi sa te ajute.

Pesti

Daca esti iubitor de natura, cele doua zile libere vor fi perfecte pentru tine, pentru ca partenerul de viata are un itinerariu special.

Berbec

Nu te poti apuca de treaba, pentru ca o lene ingrozitoare pune stapanire pe tine si nu te poti da jos din pat deloc in prima parte a weekendului. Abia duminica spre seara o sa te mobilizezi.

Taur

Esti un norocos al zodiacului, pentru ca Soarele si Luna te indreapta catre un drum potrivit pentru tine si planurile tale de viitor.

Gemeni

Trebuie sa faci tot ce poti pentru ca ideile tale sa capete contur. Daca cineva incearca sa se impotriveasca, dispui de arme secrete pentru a te pune in avantaj.

Rac

Ignori tot ce ti se pare nepotrivit in legatura cu principiile tale. Nu esti dispui sa incalci niciunul, asa ca o sa fii foarte greu de convins de ceea ce incearca unii cunoscuti.

Leu

Conjuctura astrala te favorizeaza in acest weekend, dar doar in privinta afacerilor. De multa vreme vrei sa incepi un nou proiect si acum pui bazele.

Fecioara

A venit vremea sa recunosti ca varianta partenerului de viata pentru vacanta este mai interesanta decat a ta. Va apucati sa faceti deja planurile.

Balanta

Chiar daca unele rude duc tot greul, tu te plangi mai rau ca toti. Cineva s-ar putea simti jignit de nemultumirea ta si sa ajungi sa va contraziceti.

Scorpion

In interiorul tau se da o lupta in privinta unor sentimente pe care vrei sa le tii in frau, dar nu reusesti. Trebuie gasita o solutie, altfel o sa ai parte de cateva momente neplacute cand te vei confrunta cu persoana in cauza.

Sagetator

Simti ca esti mai puternic ca oricand si ca poti duce totul la bun sfarsit cu un minim efort. Pluto te face sa te simti asa, dar nu exagera cu efortul fizic.

Capricorn

Intri intr-o echipa in care te simti ca la tine acasa. Distractia este la ordinea zilei si o sa iti incarci bateriile pentru perioada urmatoare.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 24 ianuarie, #horoscop 25 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic