Horoscop de Craciun: 25 - 26 decembrie 2010

Duminica, 26 Decembrie 2010, ora 08:40
2568 citiri
Horoscop de Craciun: 25 - 26 decembrie 2010
Foto: Ziare.com

Capricorn

Avand in vedere ca este Craciunul nu ai cum sa nu te simti bine in compania rudelor. Chiar si cadourile au fost pe masura si acum te ocupi numai de darurile tale si incerci sa profiti de aceste zile pline de magie.

Varsator

Nu prea credeai tu in magia Sarbatorilor, insa anul acesta poti spune si tu ca a fost unul bun si ca darurile primite au fost pe masura. Ba mai mult, esti fericit ca te vezi cu rude pe care nu le-ai vazut de mult timp, dar o sa stai mult timp si cu prietenii.

Pesti

Ai avut de facut un drum important, insa acum stai sa te odihnesti in casa, sa stai la masa cu familia si sa te relaxezi. Spre seara o sa iesi in oras cu prietenii sau o sa iei parte la o petrecere.

Berbec

Desi nu te asteptai, invitatiile pentru seara de Craciun vin din toate partile si daca la ieri credeai ca o sa te plictisesti, astazi iti dai seama ca ai mai multi prieteni decat credeai.

Taur

Faptul ca cei dragi sunt alaturi te emotioneaza si ai vrea ca aceste doua zile sa nu se sfarseasca si sa stai asa tot anul. Trebuie doar sa ai grija la ceea mananci si sa nu exagerezi cu grasimile.

Gemeni

Anul acesta ai avut inspiratie la cadouri si toate rudele si prietenii sunt multumiti de ceea ce au primit. Si tu la randul esti multumit de ceea ce primesti. Spre seara o sa primesti o veste buna si la locul de munca, desi este o zi libera.

Rac

Nu ai sa mai ceri de la Mos Craciun pentru ca deja ti-a adus de dimineata tot ceea ce iti doreai. Chiar si ziua va fi una pe masura cadourilor. Dulciuri, mancare buna, veselie si multa multa magie.

Leu

Nu ai cum sa nu te simti bine in acest weekend avand in vedere ca il petreci alaturi de cele mai dragi persoane. Familia iti este alaturi, insa nici prietenii nu s-au lasat mai prejos si ti-au facut o surpriza foarte frumoasa.

Fecioara

Ai facut tot ce ti-a stat in putere pentru ca acest Craciun sa fie unul special si de asta ai parte acum, cand totul a iesit ca la carte. Doar la amiaza o sa ai o mica problema cauzata de o persoana ce nu prea crede in aceasta Sarbatoare, insa se va rezolva repede.

Balanta

Te-au coplesit emotiile si aproape ca nu ai cuvinte sa spui ceea ce crezi despre toate cadourile primite. Trebuie sa recunosti ca nu te asteptai la asa ceva si cei dragi chiar au facut o treaba buna de data aceasta.

Scorpion

Ai multa treaba in aceste zile pentru ca ai multi musafiri si incerci sa ii faci sa se simta cat mai bine. O sa fie mult de munca, dar o sa te simti bine alaturi de cei dragi.

Sagetator

Nu ai nicio grija in acest weekend. Ai familia aproape, partenerul de viata te rasfata si o sa ai parte de momente placute alaturi de cei dragi. Pe la amiaza o sa primesti un telefon si vei fi invitat la o petrecere alaturi de mai multi cunoscuti.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic
Comentarii
Poza koko51955
koko51955
rank 5
Nu stiu cine tot incearca sa ne pacaleasca cu astfelde prognoze, cert este ca totul este "vrajeala"