Horoscop de weekend: 25 - 26 iunie 2011

Sambata, 25 Iunie 2011, ora 08:37
2131 citiri
Horoscop de weekend: 25 - 26 iunie 2011
Foto: Ziare.com

Rac

Dai dovada de maturitate. Daca toti din jurul iau in gluma ceea ce se intampla in vietile voastre, tu esti cel care ii trage de maneca si le spune sa se opreasca inainte de a face ceva necugetat. Duminica este ziua de odihna si de petrecut mai mult timp cu cei dragi.

Leu

Visai la aceste doua zile libere si poti sa faci tot ceea ce ti-ai propus si chiar mai mult. Ai mai multa grija la dorintele apropiatilor si nu ignora familia in favoarea prietenilor. Rudele simt nevoia sa stea mai mult in preajma ta si acum este cazul sa o faci.

Fecioara

Aveai ceva pregatit, insa prietenii dau totul peste cap si te iau cu ei intr-un loc cu totul nou. Distractia este garantata, insa duminica seara o sa cazi lat in pat de oboseala.

Balanta

Vei avea parte de multa activitate fizica in aceste zile. De asemenea, te vei intalni cu cateva persoane pe care nu le-ai vazut de ceva timp. Este posibil sa pleci la padure pentru un gratar.

Scorpion

Desi nu erau in planul tau, vei fi nevoit sa faci unele cheltuieli cam mari. Problema este ca nu ai avut nimic economisit si vei fi pus in situatia de a da si ultimul banut din portofel.

Sagetator

Asteptai in vizita pe cineva in prezenta caruia nu prea iti face placere sa stai, insa norocul este de partea ta si primesti vestea minunata ca nu o sa mai vina. Astfel, ai ocazia sa te relaxezi si sa te ocupi de ceva ce te intereseaza cu adevarat.

Capricorn

Pregatesti de mult timp iesirea din acest weekend si din aceasta cauza simti ca iti iese inima din piept. Abia la sfarsit o sa poti rasufla usurat si sa te bucuri in continuare de timpul ramas.

Varsator

Ai avut o saptamana grea si weekendul vine exact la timp pentru ca simteai ca cedezi. Desi toti cunoscutii incearca sa te duca in diferite locuri, refuzi si stai mai mult in casa.

Pesti

Nu traversezi o perioada buna si asta se va observa si weekendul acesta. Din fericire, cineva drag se da peste cap pentru a te face sa te simti mai bine si o sa reuseasca. Duminica pe seara vei face un drum in folos profesional.

Berbec

Nu te intelegi de nicio culoare cu cel drag in privinta locului in care sa plecati in concediu. Incepeti sa negociati si sa va argumentati fiecare raspunsurile. Daca nu o sa cadeti urgent asupra unui numitor comun, o sa iasa scantei.

Taur

Simti ca nu mai ai forta sa te lupti cu morile de vant si o sa cedezi in fata rugamintilor apropiatilor de a merge undeva la un gratar sau cel putin la o plimbare prin parc.

Gemeni

Asteptai de mult timp acest weekend pentru a putea pune in aplicare planul de a-i face partenerului de viata o surpriza. Vei intampina o mica problema sambata dupa-amiaza, insa daca iti vei pastra calmul, totul se va rezolva.

Horoscop realizat de Zaza

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#horoscop zilnic, #horoscop zodii, #horoscop iunie, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic