Horoscop de weekend: 25-26 mai 2019

Duminica, 26 Mai 2019, ora 06:30
22538 citiri
Horoscop de weekend: 25-26 mai 2019

Gemeni

In zilele acestui weekend s-ar putea sa iei legatura cu cineva din strainatate. Vestile sunt amestecate. Te poti gandi la calatorii indepartate. De asemenea, iti sunt favorizate dialogurile pe teme spirituale, vizionarea unei piese de teatru sau a unui film bun. Relatia cu Divinitatea este o alta tema de interes. Conceptiile, convingerile tale legate de planurile nevazute ale existentei umane sunt in continua transformare.

Rac

Banii si bunurile altora sunt temele tale de interes la sfarsitul acestei saptamani. Poti primi favoruri, castiguri financiare sau materiale, de la cine nu te astepti. Exista necunoscute greu de patruns in acest segment. Relatiile cu institutiile financiare sunt tensionate si dezamagitoare. Evita imprumuturile, speculatiile si, daca primesti ceva de la altii, retine ca s-ar putea ca la un moment dat sa inapoiezi totul. Priveste si laturile imateriale ale vietii.

Leu

Relatiile parteneriale iti vor da multe batai de cap la finalul acestei saptamani. Partenerul de viata te poate provoca la o discutie delicata legate de viata in doi. Posibile probleme pot veni de la bani, de la copii si mai ales de la si prin prieteni. Gandirea si comunicarea sunt accentuate, putandu-se ajunge la discutii aprinse din te miri ce. Prudenta, rabdare, toleranta! Sunt momente delicate mai ales in ceea ce priveste banii si bunurile comune.

Fecioara

Locul de munca si sanatatea sunt temele propuse de astre in acest weekend. Ori iti iei de lucru acasa, ori petreci o parte din aceste zile la serviciu. Relatiile colegiale sunt distorsionate, iar sefii au alte treburi. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele picioarelor, de aceea evita statul mult in picioare, mananca atent si hidrateaza-te din plin. Duminica se intrezaresc discutii si actiuni comune cu partenerul de viata. Plus colaboratorii te vor solicita din plin.

Balanta

Se contureaza situatii interesante in plan sentimental la sfarsitul acestei saptamani. Fundalul acestui segment relational este disonant, de aceea bine ar fi sa fii prudent. Retine ce se discuta, deoarece se pot spune multe si marunte in chestiuni importante, atat pentru relatia cu copiii, cat si pentru relatia cu persoana iubita. Detaseaza-te de forfota vietii cotidiene si ocupa-te de un hobby. Artele iti pot fi calauzitori deosebiti.

Scorpion

Treburile gospodaresti sunt indicate de astre pentru acest weekend. Ocupa-te de curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari interioare si exterioare. Se recomanda atentie la instalatiile de aer si de foc din spatiul locativ. Pe de alta parte, esti foarte emotiv si de aici poti isca usor conflicte cu membrii familiei. Orice subiect ati discuta apar controverse. Detaseaza-te si nu te implica in treburile altora. Duminica se contureaza chestiuni amoroase.

Sagetator

Rudele si prietenii apropiati iti sunt alaturi la sfarsitul acestei saptamani. Sunt posibile discutii aprinse, in contradictoriu, insa astfel vei afla informatii pretioase legate de cei dragi. Recomandabil este sa fii prudent, deoarece persoanele din anturajul apropiat te pot dezamagi profund. Nu lua de bun chiar tot ce ti se spune. Evita implicarea in treburile celorlalti si ocupa-te mai mult de tine. Duminica este rost de activitati domestice.

Capricorn

Castigurile dobandite din munca proprie te preocupa mult in acest weekend. Sunt posibile informatii deosebite referitoare la salarizare si la conditiile de munca. Depinde numai de tine sa gestionezi eficient segmentul financiar. Energia vitala fluctueaza mult, iar asta se va simti in starile tale. Bine ar fi sa-ti analizezi prioritatile. Duminica intervin calatorii pe distante scurte si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

Varsator

Energia acestui final de saptamana iti ofera un farmec aparte. Sunt momente bune pentru a te ocupa mai mult de trupul si sufletul tau. Mergi la un salon de infrumusetare, planuieste-ti cursuri necesare dezvoltarii tale personale si fii alaturi de cei dragi. Vitalitatea este fluctuanta si greu de controlat. Este posibi sa te risipesit in mai multe treburi deodata. Evita implicarea in treburile altora si relaxeaza-te in aer liber.

Pesti

Weekendul acesta esti discret si neobservabil in anturaj. Sunt zile bune pentru a te odihni, pentru a medita la oamenii si evenimentele din viata ta sau pentru a-ti trasa noi directii de viata. Sanatatea este vulnerabila, asa incat evita eforturile fizice si mentale. Lasa grijile deoparte si relaxeaza-te. Duminica te vei simti mai bine, dar nu forta nota. Este vremea sa renunti la tiparele mentale si comportamentale invechite.

Berbec

Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie relatia cu prietenii si protectorii. Se pot ivi discutii contradictorii pe teme profesionale. Recomandabil este sa te tii departe de aceste persoane si sa fii cat mai discret in ceea ce priveste intentiile si sentimentele tale. Exista persoane in preajma ta care par ca te sustin, insa curand se vor dovedi amagitoare. Duminica odihneste-te, pentru ca sanatatea este foarte vulnerabila.

Taur

Un soi de ambitie profesionala pune stapanire pe gandurile tale in acest weekend. Situatia ta sociala este destul de nesigura si greu de inteles. Relatiile cu sefii sau autoritatile sunt tensionate. Fii prudent si evita provocarile, pentru ca imaginea ta in ochii lumii poate avea de suferit. Duminica intervin dialoguri interesante cu prietenii. Este bine sa vorbesti putin si sa eviti sa iei prea mult in seama spusele altora.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop 25 mai, #horoscop 26 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic
Comentarii