Horoscop de weekend: 26-27 decembrie 2015

Sambata, 26 Decembrie 2015, ora 08:23
2353 citiri
Horoscop de weekend: 26-27 decembrie 2015
Foto: Ziare.com

Capricorn

Da norocul peste tine in acest weekend. Castigi la loto sau ti se inapoiaza niste bani pe care ii trecusei la pierderi de multa vreme.

Varsator

Vrei sa te izolezi putin, pentru ca in ultimele zile ai fost foarte agitat si mai mult pe drumuri.

Pesti

Sambata, ti se solicita sa iei parte la o intalnire care se va intinde pana spre miezul noptii, asa ca anunta acasa. Duminca te vei odihni.

Berbec

Ti se ofera ocazia de a te implica intr-o afacere care ar putea sa iti creasca veniturile in perioada urmatoare. Analizeaza bine datele de care dispui si nu lua pe fuga o decizie.

Taur

Este o buna perioada pentru a incheia un conflict mai vechi cu cineva din familie. Il ierti pentru ca a gresit mult fata de tine si ii mai oferi o sansa.

Gemeni

In casa ta este haos si trebuie sa faci curat inainte sa nu mai ai loc de nimic. In plus, este posibil sa primesti musafiri, iar locuinta nu este deloc pregatita pentru vizite.

Rac

Esti o persoana independenta si solitara, dar acum vrei sa te inconjori de oameni dragi, mai ales de cei din familie.

Leu

Weekendul acesta se va dovedi profitabil pentru nativii din zodia leu. Primesti niste bani din ceva ce ai investit acum cateva luni.

Fecioara

Sarmul tau este aparte si fascinezi o persoana pe care abia o cunosti. Daca nu esti implicat intr-o relatie, te poti gandi la o legatura amoroasa.

Balanta

Cineva din familie iti propune o plecare, o excursie pentru urmatoarele zile si esti incantat de cum arata in poze locul respectiv.

Scorpion

Viitorul apropiat pare din ce in ce mai stabil avand in vedere ca partenerul de viata este de acord cu punctul tau de vedere si se muleaza pe cerintele tale.

Sagetator

26 sau 27 decembrie vin cu o supriza de ordin financiar. Gasesti in cont mai multi bani decat stiai. Ti se returneaza un imprumut.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 26 decembrie, #horoscop 27 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic