Horoscop de weekend: 26-27 noiembrie 2011

Duminica, 27 Noiembrie 2011, ora 08:28
2347 citiri
Horoscop de weekend: 26-27 noiembrie 2011
Foto: Ziare.com

Sagetator

O sa fie un weekend interesant, pentru ca vei lua parte la multe evenimente pline de emotii. Pregateste-te, pentru ca la final vei fi epuizat si vei avea nevoie de cateva momente de odihna.

Capricorn

O sa faci foarte multe drumuri zilele acestea in vederea incheierii unei afaceri. Nu te agita pentru ca este posibil sa nu iasa totul de la inceput si sa trebuiasca sa depui mai mult efort.

Varsator

Desi este weekend, vei lucra cateva ore, fapt ce starneste nemultumirea partenerul de viata ce se astepta la altceva in ceea ce priveste petrecerea timpului liber. Duminica o sa te poti revansa fata de el.

Pesti

Incearca sa te linistesti, pentru ca altfel nu o sa reusesti sa iesi cu bine din conflictul in care ai intrat cu o ruda. Nu ridica tonul, pentru a nu-l face nici pe celalalt sa se piarda cu firea.

Berbec

Efortul depus in ultima vreme incepe sa isi arate rezultatele. In sfarsit, a venit vremea te relaxezi si sa profiti de ceea ce ai obtinut. Acum te poti gandi serios la achizitionarea a ceva ce iti doresti de mult timp.

Taur

O sa ai un program plin de activitati zilele aceste, asa ca anuleaza-ti planurile facute cu prietenii. O sa ai multe de facut in casa, pentru ca in ultima vreme nu ai facut curatenie deloc.

Gemeni

Vei fi vizitat de o persoana draga pe care nu ai vazut-o de mult timp. Veti pierde cateva ore la discutii si nimeni nu va poate deranja, nici macar telefonul, care suna incontinuu, nu iti capteaza atentia.

Rac

O sa primesti vesti de la o persoana aflata departe si, spre fericirea ta, sunt foarte bune. Bucuria este cu atat mai mare cu cat ceea ce afli iti poate schimba planurile de viitor.

Leu

Asteptai cu sufletul la gura un telefon si uite ca nu intarzie sa apara. In sfarsit, primesti aprobarea pentru a incepe ceva ce aveai de mult timp in cap.

Fecioara

Nu uita ca ce tie nu iti place altuia nu ii face. Nu jigni pe cineva, chiar daca tu crezi ca persoana respectiva ar merita. In caz contrar, risti sa ajungi cel de care se fereste toata lumea.

Balanta

Ai fost lasat balta de cativa amici chiar cand aveai nevoie de ajutorul lor. Incearca sa vezi partea buna: acum stii cine iti este cu adevarat alaturi in momentul in care ai nevoie.

Scorpion

Nu te lasa atras in capcana intinsa de cateva persoane ce nu te au la inima. Daca nu esti sigur pe ceea ce se intampla, cere sfatul cuiva in care ai incredere.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic noiembrie , #horoscop zilnic