Horoscop de weekend: 27-28 octombrie 2018

Duminica, 28 Octombrie 2018, ora 07:05
8366 citiri
Horoscop de weekend: 27-28 octombrie 2018

Scorpion

Sambata ar fi bine sa te ocupi de bugetul familiei. Sunt posibile cheltuieli neprevazute, fie pe taxe, facturi, impozite restante de multa vreme, fie pe datorii ale partenerului de viata sau de afaceri. Fii prudent si evita asocierile sau investitiile de orice fel. Energia vitala este scazuta si ar trebui sa-ti dozezi eforturile. Duminica vin vesti din strainatate. Dupa-amiezele weekend-ului rezerva-le pentru activitati culturale.

Sagetator

Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie relatiile parteneriale. Tensiuni exista de ceva vreme. Ar fi bine sa te retragi din unele colaborari care iti sunt prea impovaratoare. De retinut ca poate fi vorba si despre un divort. Duminica, gandurile iti vor zbura catre banii si bunurile pe care le detii in comun cu altii. Deocamdata ceea ce castigi din munca ta folosesc mult si bine si cei din jurul tau.

Capricorn

Sambata pare-se ca iti vei continua munca de la serviciu. Cu greu te desprinzi de climatul de la locul de munca, chiar daca conditiile sunt dificile, iar activitatile parca nu se mai termina. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul este obosit. Afectiunile legate de aparatul respirator si de cel digestiv sunt accentuate. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil! Duminica, fii prudent in relatiile parteneriale.

Varsator

Iti este dor de vremurile adolescentei. Ai nevoie de multa iubire, insa astrele au alte planuri pentru tine, deocamdata. Selecteaza relatiile din preajma ta, mai ales cele care te implica afectiv. Este o perioada in care te poti ocupa doar de propria ta persoana. Iubeste-te mai mult, foloseste-ti talentele creative si bucura-te de tot si toate. Duminica te poate necaji sanatatea. Plimba-te in aer liber si dormi mai mult.

Pesti

Weekend-ul acesta ai spor in treburile casnice. Este nevoie sa te ocupi pe indelete de curatenii generale, reparatii sau de achizitionarea unor bunuri patrimoniale. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate. Fii prudent in dialogurile cu acestia si asculta-le punctele de vedere. Cei dragi chiar au nevoie de ajutorul tau material si spiritual. Duminica se intrezareste o petrecere surpriza cu invitati deosebiti.

Berbec

La sfarsitul acestei saptamani s-ar putea sa calatoresti pe distante scurte. Fie ca mergi la rude sau la prieteni, ai mare grija la drum. Mentalul este incordat si cu greu iti poti aduna gandurile si vorbele. Evita discursurile lungi, deciziile sau semnarea documentelor importante. Duminica, sufletul tau se va simti cel mai bine acasa, printre cei dragi. Chiar daca exista tensiuni intre membrii familiei, cu putin efort totul se va rezolva admirabil.

Taur

Sambata se intrezaresc cheltuieli necesare traiului zilnic. Insa, totodata, cum cheltuiesti ceva bani, o alta suma iti vine inapoi. Este o perioada cu restrictii vizavi de castigurile tale din munca proprie, in schimb ai noroc si deschidere la banii si bunurile altora. Bine ar fi sa faci economii si sa cheltuiesti strictul necesar. Duminica s-ar putea sa mergi intr-o mica excursie alaturi de cei dragi. Protejeaza-ti serios sanatatea!

Gemeni

Finalul acestei saptamani iti aduce stari interioare contradictorii. Ba ai chef sa iesi in lume si sa-i ajuti pe toti, ba esti suparat pe toata lumea. Controleaza-ti reactiile, dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de treburile tale. Starea de mers in gol este temporara, asa incat evita deciziile majore, semnarea documentelor sau consultatiile medicale. Duminica te vei simti mai bine, insa nu forta nota. Capitolul financiar iti va capta atentia intreaga zi.

Rac

Weekend-ul acesta ar fi bine sa te odihnesti mult. Sunt zile favorabile plimbarilor in aer liber si meditatiei profunde asupra evenimentelor din viata ta. Se pot accentua afectiunile legate de aparatul respirator. Totusi, pe cat posibil, evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. In sfera profesionala este un clocot continuu, iar acum sunt momente favorabile pentru a depista sursa acestuia.

Leu

Zilele weekend-ului iti aduc in preajma prietenii. Relatiile cu acestia sunt tensionate si cu greu se poate ajunge la un consens. Ar fi bine sa te indepartezi de unele persoane care te sustin doar in aparenta. Urmeaza-ti visurile, iar daca deocamdata esti singur, ai incredere ca la momentul potrivit universul iti va trimite tot ajutorul necesar. Duminica, organismul iti va da semne de oboseala. Evita aglomeratiile, adopta o dieta de sezon si odihneste-te mai mult.

Fecioara

Sambata sunt posibile altercatii cu un sef sau cu reprezentantii unei institutii oficiale. Fii prudent si vorbeste strict, direct si la obiect. Evita declaratiile si deciziile majore. Imaginea ta publica si statutul social sunt puse sub lupa. Duminica este o zi potrivita pentru intalniri cu prietenii. Sunt momente favorabile schimbului de idei vizavi de activitatea unui grup de lucru in scopuri umanitare. In tot ce faci, tine cont si de parerea si nevoile membrilor familiei!

Balanta

Sfarsitul acestei saptamani iti aduce informatii legate de strainatate sau de studii pe termen lung. Unele sunt alarmante, altele nesemnificative, dar cateva conteaza. Poate fi vorba de stationarea unui proiect care implica parteneri straini sau deplasari in strainatate. Duminica, contextul astral iti pregateste o iesire in lume. Prezinta-te cum se cuvine, deoarece foarte usor ti se poate strica imaginea in ochii celorlalti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 27 octombrie, #horoscop 28 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic