Horoscop de weekend: 28-29 iulie 2012

Sambata, 28 Iulie 2012, ora 08:42
2454 citiri
Horoscop de weekend: 28-29 iulie 2012

Rac

Pregateste-te de invitati, caci vei avea casa plina, chiar daca nu ai planuit asa ceva. Cu siguranta vei resimti oboseala atator pregatiri, dar senzatia de dragoste care te va invalui din partea tuturor va compensa agitatia.

Leu

Vei avea ceva nemultumiri in viata de cuplu, asa ca trebuie sa-ti pui in valoare capacitatile de comunicare pentru a evita certurile. Sambata seara sau duminica dimineata va trebui sa pleci intr-o calatorie neprevazuta.

Fecioara

Daca ti se ofera sansa sa mergi intr-o excursie cu prietenii, nu te uita la cheltuieli, caci distractia va merita toti banii dati. Ofera-i putin mai multa tandrete partenerului si evita certurile cu restul familiei, desi s-ar putea sa te enervezi cam repede.

Balanta

Este posibil sa ai o cearta cu o ruda apropiata, dar calmul ti-l vei gasi vorbind cu o persoana mai in varsta si mai experimentata. Este posibil sa pleci intr-o calatorie, dar nu uita ca trebuie sa te si odihnesti pentru saptamana ce vine.

Scorpion

Vei primi vesti bune, fie despre o suma de bani neasteptata, fie vei reusi sa achizitionezi o casa sau un teren pe care le doresti de mult timp.

Sagetator

Esti multumit de viata profesionala, dar in ceea ce o priveste pe cea personala simti ca te-ai blazat si nu faci atat de multe lucruri palpitante pe cat ti-ai dori. Ia exemplu de la altii si porneste spre aventura.

Capricorn

Fa curat in camara sentimentelor, caci vei cunoaste o persoana care va juca un rol pozitiv important in viitorul tau. Daca ti se propune o colaborare profesionala, nu spune da din prima, analizeaza cu atentie toate detaliile.

Varsator

Te miri si tu de cata energie poti sa ai, asa ca nu ar strica sa mergi la sala sau sa alergi putin. In ceea ce priveste relatiile cu cei din jur, bazeaza-te pe intuitie, caci iti functioneaza de minune zilele acestea.

Pesti

Ai multe sanse sa primesti o suma mare de bani, fie cadou, fie mostenire. Totusi, treci printr-o perioada grea din punct de vedere psihic, stresul facandu-te usor instabil emotional. Arata-i iubirea partenerului, dar fara sa fii prea posesiv.

Berbec

Desi este weekend, nu ai timp de odihna si te gandesti mereu cum sa pui pe picioare afacerea la care visezi. Ai grija la partenerul de viata, caci se va plange ca il neglijezi, si pe buna dreptate.

Taur

Este timpul sa reiei relatii cu persoane cu care nu ai mai vorbit de foarte mult timp, dar in acelasi timp te vei simti ca intr-o inchisoare, caci o ruda va vrea sa iti stirbeasca din dreptul la exprimare, asa ca taurul din tine se va revolta.

Gemeni

Creatitivatea ta atinge cote maxime, asa ca o poti folosi redecorand casa. Da frau liber starii aventuroase si vei avea parte de niste experiente memorabile.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop weekend, #horoscop zilnic, #hororscol 2012, #Horoscop iulie , #horoscop zilnic