Horoscop de weekend 29-30 decembrie

Duminica, 30 Decembrie 2012, ora 08:02
3643 citiri
Horoscop de weekend 29-30 decembrie
Foto: Ziare.com

Capricorn

Prima parte a weekendului o sa fie obositoare, pentru ca o sa ai de facut cateva drumuri solicitante. Abia duminica seara o sa reusesti sa dormi mai mult si sa te odihnesti.

Varsator

A fost o saptamana destul de obositoare si abia asteptai aceste doua zile libere sa te relaxezi. Nu o sa reusesti pentru ca primesti vizita unor prieteni.

Pesti

O ruda a spus ceva ce te-a deranjat si nu iti gasesti linistea deloc zilele acestea. Vrei sa pui lucrurile in ordine si nu renunti pana nu o sa reusesti.

Berbec

Partenerul de viata ti-a cerut sa il insotesti undeva, insa nu prea ai timp si incerci sa scapi de aceasta sarcina. Nu procedezi corect, pentru ca iti va plati cu aceeasi moneda atunci cand o sa fie cazul.

Taur

Cam multa agitatie in jurul tau. Tanjesti dupa o atmosfera calma. Sambata nu exista nicio sansa sa se intample asa ceva, insa duminica seara totul poate sa revina la normal.

Gemeni

Efortul depus in ultima saptamana incepe sa isi spuna cuvantul si nu iti mai sta gandul la treaba. Un prieten te invita intr-un loc special. Ar fi bine sa nu ratezi aceasta ocazie.

Rac

Faci victime printre persoanele de sex opus. Dupa o schimbare de look, primesti complimente de prin toate partile. Aproape ca nu o sa faci fata valului de laude.

Leu

Pregateste-te pentru multa treaba. Nu trebuie sa fie ceva legat de locul de munca, ci o activitate pentru care trebuie sa depui mult efort.

Fecioara

Dispui de o suma si vrei sa te rasfeti, asa ca te orientezi direct catre magazine. O sa umbli ceva pana cand o sa gasesti un lucru pe care sa il consideri potrivit.

Balanta

Esti cam lenes si nici nu vrei sa te ridici din pat. Cel drag o sa se roage de tine sa il insotesti undeva si abia o sa reuseasca. Sunt sanse sa recurga la santaj ca sa te convinga.

Scorpion

Zilele iti par mult prea scurte si nu ai timp sa faci tot ceea ce ti-ai propus. Ai dori sa se lungeasca macar cu cateva ore. O sa ai nevoie de ajutorul cuiva pentru a reusi sa duci totul la bun sfarsit.

Sagetator

Ai exagerat cu alimentele in ultimele zile si acum nu te simti foarte bine. Ar fi indicat sa faci o pauza pentru a nu agrava situatia.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic