Horoscop de weekend: 29-30 iulie 2017

Sambata, 29 Iulie 2017, ora 07:05
6865 citiri
Horoscop de weekend: 29-30 iulie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Afectiunea cu care te primeste o persoana te face sa reactionezi la fel si sa faci un pas cu inima deschisa. Te vei conecta cu oameni pe care ii admiri foarte mult. Farmecul tau va face cuiva weekendul deosebit.

Fecioara

Modul tau deschis de a vorbi despre viata ta privata va atrage criticile cuiva. Profiti de ocazie pentru a clarifica ce ramasese cu semne de intrebare. Ai schimbat ceva de curand si acum incepi sa aduni roadele.

Balanta

Te implici in ceva ce se va dovedi a fi mult mai important decat credeai la inceput. Esti luat prin surprindere de caldura oamenilor cu care intri in contact.

Scorpion

Asculta-ti instinctul in acest weekend. Nu gandi cu mintea, ci cu sufletul, cu inima. Vocea din interiorul tau te va calauzi pe un drum care te asteapta de ceva vreme.

Sagetator

Castigi niste bani, dar nu te astepta la un profit mare inca de la inceput. Daca ai facut o investitie, trebuie sa ai si rabdare pana se va concretiza ceva cu un impact puternic.

Capricorn

Rezolvi niste probleme personale, ceea ce va fi ca un nou inceput pentru tine si cel drag. Amandoi spuneti ceea ce simtiti si ce trebuie pentru a readuce armonia in relatia voastra. Fiti curajosi si vorbiti deschis.

Varsator

Esti coplesit de atentia pe care o primesti in weekend. O multime de prieteni vin in vizita, rudele te suna incontinuu. O sa fie un weekend epuizant, dar si plin de distractie.

Pesti

Iti asumi un risc care nu te caracterizeaza. Ai promis ca o sa te schimbi si incep sa apara primele semne. Dar nu te aventura pe un teren foarte periculos, nu are rost sa iti fortezi norocul.

Berbec

Energia ta nu are limite in acest weekend. O sa faci o multime de lucruri din lista celor pe care ti le propui si vor fi din domenii total diferite. Aria ta de interese se mareste.

Taur

Ai o problema cu relatia personala. Consideri ca monotonia din cuplu incepe sa va afecteze din ce in ce mai mult si trebuie sa discuti cu cel drag despre acest lucru. Incercati sa va distrati mai mult, pentru ca sunteti prea seriosi.

Gemeni

Te confrunti cu un test in interiorul tau. Trebuie sa rezisti unei tentatii. Ai nevoie sa faci acest pas pentru a fi impacat cu tine insuti. Nu trebui sa te indoiesti de capacitatea ta de a face ceva.

Rac

Trebuie sa renunti la o metoda cu care esti obisnuit si sa faci loc noului in viata ta. Fii deschis propunerilor pe care pana acum le refuzai inainte sa le asculti in totalitate.

Citeste si Horoscopul lunii iulie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop weekend, #horoscop 29 iulie, #horoscop 30 iulie, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic