Horoscop de weekend: 29-30 martie 2014

Duminica, 30 Martie 2014, ora 08:42
3245 citiri
Horoscop de weekend: 29-30 martie 2014
Foto: Ziare.com

Berbec

Esti foarte iscusit si weekendul acesta iti scoti la suprafata un talent pe care l-ai tinut destul de mult ascuns. O sa ii impresionezi pe cei din jur.

Taur

O ruda te anunta ca in cateva saptamani trebuie sa va intalniti pentru a discuta ceva legat de o posibila mostenire. Suna interesant. Saturn te influenteaza in aceste zile.

Gemeni

O sa ai parte de un weekend cum nu ai mai avut de multa vreme. Vei intalni persoane foarte dragi si o sa stati mult timp de vorba.

Rac

Nu iti face probleme ca partenerul de viata este aiurit. Pune ceva la cale pentru a petrece mai mult timp cu tine.

Leu

Se anunta multa alergatura si treaba fizica in aceste doua zile, asa ca nu te astepta la odihna sau relaxare. Abia peste cateva saptamani o sa prinzi cateva momente libere.

Fecioara

Te enerveaza toata lumea. Fara exceptie. Trebuie sa faci ceva pentru a aduce armonia in viata ta, altfel o sa strici cateva relatii de prietenie.

Balanta

Fugi dupa doi iepuri si nu o sa prinzi niciunul. Data viitoare incearca sa fii ceva mai ancorat in realitate si sa lasi planurile indraznete pentru altadata.

Scorpion

Uneste-ti puterile cu partenerul de viata. Doar asa o sa reusesti sa termini in timp util ceea ce ai in program. Soarele te va ajuta.

Sagetator

Luna te face putin diferit fata de obiecei. Esti mai calm si mai atent la nevoile celor din jur. Te pui pe locul doi de aceasta data.

Capricorn

Esti foarte competitiv si nu accepti sa fii pus in umbra cuiva. Drept pentru care, weekendul acesta o sa dai tot ce ai mai bun in tine.

Varsator

Simti lipsa unui prieten care s-a mutat ceva mai deoarte de tine. Nu mai stai pe ganduri. Te urci in masina si ii faci o vizita.

Pesti

Nu este un moment bun pentru a face mofturi in privinta ofertelor pe care le primesti. Daca nu te grabesti, ramai pe dinafara.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 29 martie, #horoscop 30 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic