Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop de weekend : 3-4 august 2013

Sambata, 03 August 2013, ora 09:31
1749 citiri
Horoscop de weekend : 3-4 august 2013
Foto: Ziare.com

Leu

Asteapta-te la o multime de momente placute in urmatoarele cinci zile, mai ales in primele trei. Sambata o sa ai cam mult de alergat.

Fecioara

Nu iti pasa ca un cunocut ti-a cerut sa il insotesti undeva, tu vrei sa faci ceea ce i-ai promis partenerului de viata si nu te abati de la asta.

Balanta

Sambata este ziua dedicata odihnei, pe cand duminica o sa ai mult de alergat. Se anunta si cateva vizite.

Scorpion

Este o perioada speciala pentru cel drag, asa ca incearca sa ii stai cat mai mult alaturi. Refuza orice alta intalnire.

Sagetator

Stai cam prost din punct de vedere financiar, asa ca nu ar fi o idee buna sa incepi sa faci niste investitii inutile acum.

Capricorn

Asteptai acest weekend de cateva luni. Are loc ceva special pentru tine si familia ta. Te bucuri ca te revezi cu persoane pe care nu le-ai vazut de un timp.

Varsator

Te cuprinde o lene extrem de mare si nu vrei sa faci nimic. Refuzi sa te implici in treburile casnice, ceea ce ar putea duce la nemultumirea sotului/sotiei.

Pesti

Esti in lumea ta in acest weekend. Prietenii vor sa ii insotesti undeva, insa tu ai ceva mai important de facut.

Berbec

Nicio zi fara sa vorbesti cu orele la telefon. Aceasta pasiune a ta ridica semne de intrebare si este posibil sa apara discutii.

Taur

O persoana mai tanara din familie iti face o surpriza. Poate fi vorba despre un cadou pe care ti-l doreai de ceva vreme.

Gemeni

Ai inceput sa faci ceva ca pe o pasiune si acum ai devenit specialist. Profita la maximum de asta si o sa faci si niste bani.

Rac

Iti este foarte drag de o persoana din jurul tau. Nu te gandi la o persoana de sex opus, poate fi vorba despre un bun prieten, care face ceva ce te emotioneaza.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic august 2013, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic