Horoscop de weekend: 3 - 4 decembrie 2016

Sambata, 03 Decembrie 2016, ora 08:09
6782 citiri
Horoscop de weekend: 3 - 4 decembrie 2016
Foto: Ziare.com

Sagetator

Se anunta zile aventuroase, in care te inconjori de oameni cu chef de viata si de distractie. Reusesti sa-i atragi in hora si pe cei mai potoliti, asa ca esti "mandru nevoie-mare".

Capricorn

Spre deosebire de majoritatea, tu inca mai ai de munca si nu poti amana. Din fericire, ai un ritm sustinut, asa ca vei termina repede ce ai de facut. Planuri marete legate de timpul liber iti faci pentru zilele urmatoare.

Varsator

Apar niste probleme legate de comunicare. O parte dintre idei ar fi bine sa le pastrezi pentru tine; nu de alta, dar nu strica sa ai un as in maneca. Foarte curand va fi nevoie sa-l scoti si sa-l folosesti.

Pesti

Exista apropiati care au nevoie de ajutorul sau pur si simplu de umarul tau. Nu-ti ascunde adevarata fire si fii pansamentul de care au nevoie!

Berbec

Ai dubii legate de o actiune planificata sau de o persoana care ar urma sa intre in anturajul tau. N-ai de ce sa-ti faci griji si in scurta vreme te vei convinge si tu. Ai luat cea mai buna decizie.

Taur

Relaxarea pluteste in aer si te inunda cu totul. Chemi in vizita prieteni, rude si stati la taclale pana dimineata. Aveai nevoie de asa ceva!

Gemeni

Te simti atras sa discuti si sa petreci timp cu cei din aceeasi zodie, "gemenii" tai. Ai ocazia sa te privesti in oglinda, cu rele, dar mai ales cu bune.

Rac

Ai ocazia sa-ti testezi limitele si sa incerci lucruri noi. Priveste-i pe cei din jur si locurile in care te afli cu ochi inocenti si transforma totul in aventura. Zilele acestea clar nu vei sta in casa!

Leu

Ar trebui ca, din cand in cand, sa-ti faci tel din a cunoaste pe cineva. E una dintre acele perioade. Fie ca vei cunoaste pe cineva care-ti merge la inima, fie ca vei relua legatura cu o persoana pe care nu ai mai vazut-o de ceva vreme, e un moment propice pentru comunicare si emotii.

Fecioara

Zile de rasfat, asta se anunta pentru fecioare! Le meriti din plin! Perioada cu multe provocari a trecut, ai depasit-o cu brio, asa ca meriti sa rasufli usurat. Pune mana pe telefon si cheama pe cineva sa-ti fie alaturi in aceste momente sau tine-ti familia aproape.

Balanta

Se anunta niste mici conflicte, mai ales daca esti nevoit sa treci pe la locul de munca. In rest, incearca sa nu-ti faci un program asa de strict - e posibil sa intalnesti pe cineva cunoscut si sa-ti gandesti programul pe loc.

Scorpion

Te tot intrebi daca sa faci ceva aventuros sau sa te ascunzi de oameni si de tot si sa-ti vezi de un hobby neglijat in ultima perioada. Tinzi spre ultima varianta, dar e posibil ca un telefon sa te scoata din izolare.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul pentru 2016

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 3 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic