Horoscop de weekend: 3-4 februarie 2018

Duminica, 04 Februarie 2018, ora 07:35
9209 citiri
Horoscop de weekend: 3-4 februarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Intelegi care sunt adevaratele intentii ale cuiva si esti incantat, pentru ca iti facusei o parere gresita. Nu prea vei sta in casa, pentru ca ceea ce te intereseaza este la distanta de locuinta ta. Se anunta drumuri mai lungi.

Pesti

Fa o curatenie generala in spatiul personal, si nu cu referire la locuinta, ci si in interiorul tau. Scapa de niste sentimente care te impovareaza si lasa-ti cale libera catre noi experiente.

Berbec

Weekendul tau va fi exact asa cum te asteptai si vei avea parte de o bucurie pe care nu prea ai cu ce sa o compari. Te vei odihni, dar te vei si simti bine in compania prietenilor. Relatia personala devine brusc mult mai interesanta.

Taur

Te grabesti sa iei decizii importante, doar ca o faci bazat pe emotii si e posibil sa nu fie tocmai cele bune. Ofera-ti putin timp inainte de a transmite deciziile finale. Stai putin cu tine si cu gandurile tale sau in compania unui prieten care te poate ajuta cu sfaturi practice.

Gemeni

Interesele incep sa ti se schimbe pe toate planurile. Intr-un moment de spontaneitate, schimbi macazul si ajungi intr-o zona necunoscuta, dar foarte interesanta, pe care o vei descoperi pas cu pas si in care o sa te simti ca acasa.

Rac

Incepi weekendul cu putina energie si simti nevoia sa te odihnesti. Odata ce bateriile sunt incarcate, poate sa inceapa si distractia. Vei lua parte la activitati placute in compania unor persoane dragi, posibil rude. Vei participa la un eveniment cultural.

Leu

Se anunta doua zile de umblat. Trebuie sa ajungi intr-o multime de locuri si ai multe lucruri de facut. Nu va fi un weekend destinat odihnei, dar vei bifa multe reusite pe lista.

Fecioara

Repari ceva ce trebuia rezolvat de o buna perioada. Ti-a trebuit ceva timp pana ti-ai facut curaj, dar uite ca a venit si acest moment. Te-ai gandit de-o mie de ori inainte sa faci pasul, dar este bine ca s-a intamplat acum.

Balanta

Nu te poti abtine de la cheltuieli neplanificate. Ar fi o idee buna sa pleci in oras fara portofel sau card la tine. Doar asa eviti o problema financiara ce ar putea sa apara peste cateva saptamani. In plus, vei descoperi noi metode de a te distra.

Scorpion

Te ocupi de niste aspecte legate de sanatate si dieta. Faci mici modificari menite sa iti imbunatateasca stilul de viata si care sa te ajute. Asteapta-te la schimbari in starea de spirit, dar vor fi normale si vor trece repede.

Sagetator

Te intalnesti cu oameni cu care ai avut o relatie tensionata. Fara motiv acestia isi schimba total parerea in ce te priveste si chiar iti vor ajunge prieteni apropiati.

Capricorn

O sa faci ceva ce nu te caracterizeaza. Te lasi pe mana unui nou prieten si ajungi undeva unde se va intampla ceva ce o sa iti placa. Aproape ca regreti ca nu ai fost mai deschis la astfel de propuneri.

Citeste si Horoscopul lunii februarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 3 februarie, #horoscop 4 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic