Horoscop de weekend: 3-4 noiembrie 2012

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 09:06
2124 citiri
Horoscop de weekend: 3-4 noiembrie 2012
Foto: Ziare.com

Scorpion

Nu pierzi nimic daca dai curs rugamintii celui drag, mai ales ca este weekend si nu ai prea multa treaba. O sa vezi ca te vei distra foarte bine acolo unde vei merge.

Sagetator

Te simti extraordinar pentru ca primesti vizita unor prieteni foarte dragi. De mult timp nu ii vazusei si acum esti in culmea fericirii.

Capricorn

Sambata nu se va intampla nimic notabil. Ba chiar o sa te plictisesti. Duminica, din contra, o sa fii in priza toata ziua. Mergi la cumparaturi, te intalnesti cu prietenii, iar seara pleci cu partenerul sa te plimbi.

Varsator

Desi este weekend, tu pleci intr-un fel de deplasare pentru job. Nu a plecat prea bine aceasta pentru ca aveai planuri, insa esti nevoit sa le amani.

Pesti

Ti-ai facut planuri mari pentru aceste doua zile. Esti hotarat sa faci ceva inedit. Cei apropiati trebuie sa se astepte la ceva ce nu te caracterizeaza deloc.

Berbec

Ai un sentiment de teama si simti nevoia sa vorbesti cu cineva. Te supara faptul ca prietenii sunt ocupati si nu au timp sa te asculte. Nu ii poti condamna, ii intelegi, insa fructrarea ta ramane.

Taur

Ai prins din zbor o informatie cum ca partenerul de viata vrea sa iti ia un cadou si acum il bati la cap sa iti spuna despre ce ese vorba. Ai grija sa nu il enervezi atat de tare, incat sa nu iti mai ia nimic.

Gemeni

De felul tau, esti un om rabdator, dar nu si acum. Nu ai stare, vrei sa faci ceva, insa nimic nu iti iese cum trebuie. Importat este sa stai cateva momente sa te linistesti si apoi sa o iei de la capat.

Rac

Ai chef sa stai pur si simplu in pat si sa lenevesti. Exact asta o sa faci sambata. Poate si pentru a-ti incarca bateriile pentru ceea ce urmeaza sa faci duminica.

Leu

Esti tensionat. Cam multe de facut intr-un timp atat de scurt. Din fericire, cineva din familie se va oferi sa te ajute si in acest fel vei reusi sa termini tot.

Fecioara

Casa dragostei intra sub directa influenta a lui Marte. Nici macar nu banuiesti ceea ce urmeaza sa aiba loc. O sa fii surprins, asa cum nu s-a intamplat de mult timp.

Balanta

Iti place sa spui adevarul atunci cand trebuie, insa acum nu o faci pentru ca stii ca vei rani pe cineva drag. Dar cu toate acestea, trebuie sa gasesti o solutie pentru a-ti nu lasa prietenul sa mearga inainte cu o parere gresita.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic noiembrie , #horoscop zilnic