Horoscop de weekend: 3-4 noiembrie 2018

Duminica, 04 Noiembrie 2018, ora 08:23
7727 citiri
Horoscop de weekend: 3-4 noiembrie 2018

Scorpion

Se pare ca esti inconjurat de persoane prietenoase. Totusi gustul dulce-amar predomina in toate tipurile de relatii. Recomandabil este sa te bucuri de prezenta celorlalti, insa fii discret si nu iti divulgi intentiile sau planurile personale. Pot veni catre tine persoane noi, alaturi de care sa dezvolti prietenii pe termen lung. Pot izbucni conflicte din te miri ce si de aici o intalnire aranjata, considerata la inceptut agreabila, sa se termine repede si prost.

Sagetator

La sfarsitul acestei saptamani se pot ivi evenimente sociale. Recomandabil este vii in intampinarea acestora si sa relationezi cu toata lumea. Ai tendinta pronuntata de a riposta. Exista mari sanse de a intra in conflict cu autoritatile sau cu sefii. Tine-ti firea si vorbeste putin si la obiect. De felul in care te prezinti zilele acestea depinde imaginea ta in ochii celorlalti, dar si pozitia ta sociala. Traversam o perioada in care ai putea avansa socio-profesional, fie obtinand o functie de conducere, fie luandu-te un sef sub aripa sa protectoare.

Capricorn

Tot ce tine de strainatate te preocupa in mod special zilele acestea. Fie ca este vorba despre o calatorie indepartata, fie ca faci planuri de studii pe termen lung, din astral primesti sustinere importanta. De retinut ca exista detalii ascunse vizavi de domeniile mentionate, asa incat fii prudent. Daca ai de sustinut examene sau probe, pregateste-te serios. Este o perioada excelenta de a-ti largi orizontul cunoasterii, fie abordand cursuri, fie calatorind prin locuri incarcate de cultura si civilizatie.

Varsator

Detaliile legate de banii si bunurile pe care le detii in comun cu altii iti vor capta toata atentia la finalul acestei saptamani. Se pare ca traversezi o perioada in care beneficiezi de suport material substantial din partea altora. Este adevarat ca astrele iti pregatesc posibilitati noi de castig de la si prin altii, insa ia in calcul si factorul neprevazut. Ar fi bine sa eviti ancorarea in lumea materiala si atasamentele umane. Gaseste un echilibru intre real si ireal, pentru ca numai asa vei reusi sa faci un salt evolutiv necesar vietii tale.

Pesti

Foarte animate sunt relatiile parteneriale in acest weekend. Sunt posibile discutii aprinse, importante si cu urmari pe termen lung. Fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie despre colaboratori sau parteneri de afaceri, ceea ce se prefigureaza acum vizavi de acestia va avea repercusiuni multa vreme. Renunta la colaborarile vechi si ai incredere ca Universul iti va oferi altele mult mai profitabile.

Berbec

La finalul acestei saptamani, sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv. Poate si pentru ca muncesti mult, fara pauze si fara sa tii seama de faptul ca te afli intr-o perioada in care tot ce tine de regimul muncii este suspus unor mari schimbari pe termen lung. Relatiile profesionale sunt disonante si cu greu se poate ajunge la un consens. Ofera-ti momente de liniste, de ingrijiri speciale si ganduri tainice vizavi de planurile tale de viitor.

Taur

Liber la distractii si aventuri la sfarsitul acestei saptamani. Veselia de care dai dovada ii poate irita pe cei din jur, insa cu putin efort si bunavointa poti depasi neplacerile ivite. Totusi, relatia cu persoana iubita este tensionata si chiar se poate ajunge la final. Esti tentat sa abordezi orice varianta de amor, aspect care nu se recomanda. Referitor la copii sunt posibile comportamente noi din partea acestora, in special mai multa independenta. Antreneaza-i si pe cei dragi la joc si veselie, organizand festinuri ad-hoc.

Gemeni

Finalul saptamanii iti aduce evenimente in casa si in relatiile familiale. Se pare ca vei avea multe de facut prin casa, gen curatenii, reamenajari sau reparatii majore. Exista si varianta sa te muti intr-o alta casa sau chiar intr-un alt oras sau tara. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, insa cu putin efort si deschidere sufleteasca vei depasi orice situatie ivita. Pe de alta parte este posibil sa lucrezi acasa ceva urgent necesar la locul de munca.

Rac

Se intrezaresc calatorii pe distante scurte, in acest weekend, fie la rude sau prieteni, fie intr-o delegatie ivita din senin la serviciu. Prudenta la drum, indiferent de mijlocul de locomotie ales. Recomandabil este sa vorbesti putin si sa eviti disputele pe orice tema. Avalansa de informatii care vine spre tine in aceasta perioada te poate pune serios pe ganduri, mai ales informatiile legate de cei apropiati. Detaseaza-te si ocupa-te mai mult de tine!

Leu

Sunt momente prielnice analizei bugetului si trasarii unor planuri financiare pe termen lung la finalul acestei saptamani. In sufletul tau exista o doza de spaima legata de veniturile tale din activitatea desfasurata la un loc de munca, insa nu este fondata. E adevarat ca muncesti mult si deocamdata plata este fluctuanta. Ai incredere ca Universul iti croieste posibilitati noi de castig. Mergi cu drag la cumparaturi, daca este nevoie ofera cadouri celor dragi, pentru ca dispui de suficiente resurse materiale. Dialoguri si intalniri cu persoane apropiate.

Fecioara

Esti pus pe treaba si nimeni si nimic nu iti poate taia elanul de a te implica in mai multe treburi deodata. Energia de care dispui in acest weekend ar fi bine sa o canalizezi catre activitati fizice specifice casei, gradinii sau sa mergi la o sala de intretinere corporala. Sunt momente prielnice pentru tratamente cosmetice, pentru inceperea unei diete sau pentru plimbari prin magazinele tale preferate. Evita sa te implici in treburile altora. Emotivitatea este accentuata si de aici subiectivismul atinge cote alarmante.

Balanta

Zilele acestea ar trebui sa stai in natura, departe de iuresul cotidian. Atat sufletul cat si trupul tau au nevoie de odihna si ingrijiri speciale. Sanatatea este vulnerabila, de aceea fii prudent. Adopta o dieta, reformuleaza-ti programul zilnic si introdu mai multe momente de odihna si detasare de evenimentele vietii. Mediteaza in taina si tihna la ce se petrece in jurul tau si traseaza-ti noi planuri de viitor. Sfera socio-profesionala este supusa unor mari transformari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 3 noiembrie, #horoscop 4 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic