Horoscop de weekend: 31 decembrie 2016 - 1 ianuarie 2017

Sambata, 31 Decembrie 2016, ora 07:03
3971 citiri
Horoscop de weekend: 31 decembrie 2016 - 1 ianuarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Aveai de gand ca ultimul weekend din an sa il petreci acasa, dar prietenii au alte planuri pentru tine si o sa te convinga sa ii insotesti.

Varsator

Te incanta atmosfera de sarbatoare si te simti excelent. Totul iese asa cum ai sperat, iar cei dragi se intrec in a-ti face surprize.

Pesti

Se anunta cheltuieli neprevazute si multe drumuri prin oras. Esti foarte fericit si nimic nu iti poate sterge zambetul de pe fata. Vei socializa foarte mult in acest weekend.

Berbec

Unele probleme mai vechi isi gasesc rezolvarea in aceste doua zile. Pasesti in noul an cu incredere si sperante. Duminica vei petrece in compania multor prieteni.

Taur

Un amic te invita intr-un loc in care nu ai mai fost si accepti bucuros. Renunti la traditia din ultimii ani pentru petrecerea sfarsitului de an si imbratisezi varianta amicului.

Gemeni

Alaturi de ce dragi asteptati inceputul anului cu emotii. Se anunta doua zile de voie buna, dar in care o sa te agiti foarte mult si o sa obosesti. Vei incepe 2017 dorindu-ti cateva ore de somn.

Rac

Soarele are grija ca ultimele zile din an sa fie deosebite pentru tine si cei de pe langa tine. Planeta iubirii isi indreapta atentia catre tine si iti pregateste surprize.

Leu

Iti era dor sa petreci alaturi de niste prieteni cu care nu te-ai vazut de ceva timp. Te vei elibera de toate gandurile negative si o sa te umpli de energie pozitiva.

Fecioara

Esti o persoana careia ii place sa se inconjoare de multi oameni. Dorinta iti va fi indeplinita in aceste doua zile. Sfarsitul lui 2016 si inceputul lui 2017 o sa il petreci in preajma celor dragi.

Balanta

Fii cumpatat in aceste doua zile si nu face excese de niciun fel. Vei avea parte de liniste, doar daca iti asculti organismul atunci cand iti da semne ca e cazul sa te opresti.

Scorpion

Interactionezi cu multe persoane. Nu iti gasesti locul, pentru ca ai aflat ca pe drum se afla un cadou special pentru tine.

Sagetator

Contribui la bucuria unui cunoscut cu o surpriza. Reusesti sa il faci sa se simta special in ultima zi din an si sa intre fericit in noul an.

Citeste si horoscopul lunii decembrie

Horoscop realizat de Zaza

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#horoscop 30 decembrie, #horoscop 1 ianuarie , #horoscop zilnic