Horoscop de weekend: 31 martie - 1 aprilie 2018

Duminica, 01 Aprilie 2018, ora 07:09
7010 citiri
Horoscop de weekend: 31 martie - 1 aprilie 2018

Berbec

Partenerul de viata te poate provoca la discutii aprinse pe teme diverse in acest weekend. Esti preocupat excesiv de mult de segmentul profesional, spre nemultumirea celor din jur. La serviciu, daca esti implicat in proiecte comune cu altii, s-ar putea sa fii nevoit sa rezolvi chestiuni neplacute. Sunt momente importante pe care le poti depasi cu prudenta si discernamant. Tine cont de ceilalti!

Taur

Se pare ca weekend-ul iti aduce fluctuatii ale sanatatii, dar si iures de la locul de munca. Relatiile colegiale sunt tensionate, sefii nu iti dau atentie, asa incat te gandesti cum sa faci sa te bazezi doar pe fortele tale. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului uro-genital si pe segmentele capului. Foloseste remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale si ocupa-te de activitati de rutina.

Gemeni

La finalul acestei saptamani esti vesel, pus pe sotii si cu dorinta de a oferi iubire tuturor. Creativitatea este la cote inalte, recomandabil fiind sa te ocupi si de un hobby. Sunt posibile mici neintelegeri cu persoana iubita sau cu copiii, dar vei reusi sa depasesti totul cu bine. Cu finantele stai bine, dar evita cheltuielile extravagante sau speculatiile financiare. Cei dragi vor sa se bucure impreuna cu tine.

Rac

Casa si familia alcatuiesc subiectele principale din acest weekend. Sunt momente bune pentru curatenii generale, reparatii curente sau pentru achizitionarea unor bunuri patrimoniale de valoare. Esti tentat sa te ocupi mai mult de problemele din domeniul profesional, neglijand nevoile celor apropiati. Astfel, se pot ivi discutii cu membrii familiei, asa incat fii prudent.

Leu

Rudele si prietenii apropiati iti pot da vesti interesante la sfarsitul acestei saptamani. Unele pot fi alarmante in aparenta, asa incat selecteaza doar ce iti este tie de folos. Daca esti nevoit sa calatoresti, verifica cu atentie toate detaliile. Prietenii iti sunt alaturi cu sfaturi si indemnuri minunate. Evita sa povestesti prea multe si marunte despre tine. Unii chiar te invidiaza fara rost.

Fecioara

Zile bune pentru cumparaturi in acest weekend. Sunt posibile cadouri si recompense marunte, dar suficiente. Verifica-ti bugetul de venituri si cheltuieli. Evita chetluielile extravagante, speculatiile financiare si achita-ti la timp toate datoriile. Energia vitala este la cote minime, asa incat ocupa-te doar de activitatile usoare. Detaseaza-te de forfota vietii si ofera-ti momente de liniste si detasare.

Balanta

Esti vedeta la sfarsitul acestei saptamani, pentru ca debordezi de energie, chef de viata si dorinta de a te implica si in treburile altora. Recomandabil este sa te ocupi doar de ale tale. Sunt momente bune pentru o vizita la un salon de intretinere corporala sau pentru a-ti indrepta atentia catre cursuri de dezvoltare personala. Fii prudent la serviciu, deoarece se intrezareste multa munca.

Scorpion

Weekendul iti aduce o mare dorinta de a fi doar in compania ta sau eventual a catorva persoane dragi si de incredere. Starile tale de spirit sunt destul de fluctuante si ar fi bine sa nu lasi sa se vada asta. Incearca sa te ocupi doar de treburi usoare si evita provocarile altora. In plan profesional, relatiile colegiale lasa mult de dorit. Sanatatea este vulnerabila, dar foloseste remedii naturiste.

Sagetator

Interesante zile la capitolul prieteni si protectori in acest weekend. Sunt posibile discutii contradictorii, dar sunt importante si cu efecte pe termen lung. Retine informatiile primite, deoarece unele sunt pretioase pentru domeniul profesional. Dozeaza-ti cheful de distractii si aventuri. Fii prudent vizavi de relatia cu persoana iubita si in relatia cu copiii.

Capricorn

Se pare ca vei fi destul de solicitat la finalul acestei saptamani in diverse actiuni socio-profesionale. Sunt posibile neintelegeri, dar cu prudenta si discernamant vei depasi totul cu bine. Eforturile tale sunt indreptate mai mult in zona casei si a familiei, dar indeplineste-ti onorabil si indatoririle sociale. Pentru serviciu ai foarte multe de facut. Selecteaza-ti prioritatile si ocupa-te doar de treburile tale.

Varsator

Apar vesti din strainatate sau te pregatesti sa pleci intr-o calatorie indepartata la finalul acestei saptamani. Astrele iti trimit imbolduri minuntate si in zona creativitatii. Indreapta-ti atentia catre un hobby. In functie de caz, un alt subiect important poate fi legat de studiile pe termen lung. Mentalitatea ta se schimba frecvent, astfel ca este bine sa eviti deciziile si discursurile in fata multor persoane.

Pesti

La finalul acestei saptamani este recomandabil sa te ocupi de chestiuni financiare ce vizeaza banii si bunurile altora. Sunt momente bune de a-ti achita taxele, impozitele sau pentru a-ti verifica pe indelete bugetul de venituri si cheltuieli. Pe de alta parte, gasirea echilibrului intre laturile materiale si cele spirituale ale vietii este o provocare interesanta. Concentreaza-ti eforturile spre problemele familiale.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 31 martie, #horoscop 1 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic