Horoscop de weekend: 5-6 noiembrie 2016

Duminica, 06 Noiembrie 2016, ora 06:16
8706 citiri
Horoscop de weekend: 5-6 noiembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Ajungi intr-un mediu cu care nu esti obisnuit. Este ceva nou si inedit si o sa ai nevoie de ore intregi pentru a te simti confortabil. Intampini o problema de natura romantica.

Sagetator

Petreci acest weekend cu mai multe rude mai tinere, probabil frati sau verisori. Te incarca cu energie pozitiva discutiile cu acestia. Duminica, in schimb, o sa te odihnesti mai mult.

Capricorn

Romantismul si pasiunea ating cote maxime in aceasta perioada. Imaginatia bogata te ajuta sa il surprinzi pe cel drag. Duminica o sa te cuprinda febra cumparaturilor si vei cheltui destul de mult.

Varsator

Concentreaza-te pe partea materiala si lupta-te pentru ideile tale. Esti foarte generos si renunti la lucruri dragi tie pentru a le dona cuiva care are mai multa nevoie.

Pesti

Cineva te-a ranit cu o vorba aruncata la nervi si acum a venit momentul sa rezolvi acest aspect care te impiedica sa te bucuri de reuniunile de familie.

Berbec

Nu se va intampla nimic notabil in prima parte a weekendului, cel mai probabil vei sta acasa in fata televizorului. In schimb, duminica o sa fii entuziasmat si o sa iei parte la o activitate de grup.

Taur

Devii putin mai bogat. Vinzi ceva sau primesti niste bani pe care ii astepti de multa vreme. O sa petreci mai multa vreme cu o persoana pe care ai ignorat-o in ultima vreme.

Gemeni

Ajuti pe cineva drag intr-o problema sentimentala. Nu consideri ca esti cel mai bun pentru a-i da sfaturi, insa ii oferi umarul pentru consolare. Apoi, vei discuta cu cineva despre o idee de afaceri.

Rac

Sistemul imunitar este slabit si ti-ar prinde bine niste suplimente alimentare, insa, fii foarte atent la alergiile pe care le-ar putea provoca. Un prieten te roaga sa ii fii consultant intr-o problema la care nu se pricepe foarte bine.

Leu

Weekendul acesta, vei fi foarte romantic si vei pregati ceva special pentru partenerul de viata. Acesta va fi cu adevarat surprins de gestul tau. Duminica o vei petrece mai mult acasa, insa e poibil sa primesti vizite.

Fecioara

O sa iti petreci cele doua zile libere departe de casa, pentru ca un prieten foarte bun te invita sa il vizitezi. Chiar iti doreai o astfel de escapada si accepti cu drag.

Balanta

Eviti discutiile despre viata personala, pentru ca multi te intreba despre un subiect care nu este pe placul tau. Daca vezi ca nu ai nicio sansa sa scapi, evita intalnirile.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 5 noiembrie, #horoscop 6 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie , #horoscop zilnic