Horoscop de weekend: 6-7 decembrie 2014

Duminica, 07 Decembrie 2014, ora 08:41
4553 citiri
Horoscop de weekend: 6-7 decembrie 2014
Foto: Ziare.com

Sagetator

Depui mult efort intelectual si o sa termini saptamana ocupandu-te de ceva ce tine de viata sentimentala. Vrei sa te asiguri ca familia ta si prieteni dragi vor beneficia de ceea ce pui la cale.

Capricorn

Se anunta doua zile relaxante. Sambata dimineata rezolvi ceva ce te nelinistea, dar apoi nimic nu iti poate tulbura buna dispozitie.

Varsator

Soarele si Luna lucreaza impreuna pentru a aduce zambetul pe chipul tau. Esti foarte ursuz si mult prea concentrat pe ceea ce faci. Nu este exclusa o farsa pusa la cale de cineva drag.

Pesti

O perioada buna pentru a-ti face noi cunostinte si pentru a lega prietenii din care sa ai si de castigat, nu numai tu sa urmaresti interesul celor din jur.

Berbec

In prima parte a weekendului o sa te imparti intre familie si ceva ce a ramas nerezolvat la locul de munca, dar apoi o te bucuri alaturi de cei dragi de un eveniment important pentru tine si apropiatii tai.

Taur

Nu ai dispozitia necesara pentru a primi rude, dar Saturn si Pluto te ajuta si pana la urma o sa te simti foarte bine in ciuda faptului ca o sa alergi pentru a-i face pe ceilalti sa se simta bine.

Gemeni

Zilele acestea comunici foarte mult online si pui la punct o reuniune, cel mai probabil cu familia sau cu prietenii pe care nu i-ai vazut de multa vreme.

Rac

Detii cateva informatii care te pun in avantaj fata de cei din jur. Nu te grabi sa te foloseste de ele. Pastreaza-le pentru situatia in care ai cu adevarat nevoie.

Leu

Te gandesti serios la ceva ce tine de locuinta. Ai vrea sa te muti sau sa redecorezi. Indiferent de varianta ai de umblat serios prin oras.

Fecioara

Asteapta-te la doua zile pline de momente placute, romantice. Partenerul de viata are un program special. Nu comenta nimic si lasa-te dus de val.

Balanta

Esti foarte prietenos si sociabil. Cunosti oameni noi pe care ii tratezi imediat ca pe amicii tai. Faci o impresie buna peste tot pe unde mergi.

Scorpion

O mica barfa iti atrage atentia si iti rapeste linistea. Nu o sa te potolesti pana cand nu rezolvi situatia, deoarece consideri ca se face o nedreptate cuiva.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 5 decembrie, #horoscop 6 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic