Horoscop de weekend: 6 - 7 mai 2017

Duminica, 07 Mai 2017, ora 07:23
7502 citiri
Horoscop de weekend: 6 - 7 mai 2017
Foto: Ziare.com

Taur

Chiar daca e weekend, vei avea de terminat ceva pentru munca. Muncesti fara pauza, sarcinile sunt monotone, iar la un moment dat risti sa-ti pierzi concentrarea. Invata sa te opresti, socializeaza macar in pauze. Esti intr-o dispozitie in care pur si simplu nu vrei sa comunici. Pacat, cel de langa tine ar avea multe sa iti spuna.

Gemeni

Incearca sa acorzi mai multa grija sanatatii, pe care ai cam neglijat-o in ultima vreme. Spune "stop" muncii macar pentru doua zile, fa-ti timp sa te intalnesti cu cei dragi si sa te relaxezi. N-ar fi rau sa organizezi chiar tu o cina, o iesire in oras sau in natura. Iti va face mult mai bine decat crezi.

Rac

Tinzi sa te retragi atunci cand un subiect e discutat prea cu patos sau cand simti ca o cearta e la orizont. Insa exista cel putin un subiect pe care ar trebui sa-l abordezi, de care nu mai poti fugi, ca pana acum. E ziua perfecta sa faci asta; deznodamantul te va lua prin surprindere.

Leu

Simti nevoia sa interactionezi cu zodii precum gemeni, rac sau pesti, care trec prin situatii tumultoase, care le macina mult. Vrei sa te asiguri ca sunt bine. Iti faci timp sa-i asculti, sa le fii alaturi. Nu te oferi sa le dai sfaturi decat daca ti le cer.

Fecioara

Esti in elementul tau zilele acestea, simti ca poti darama muntii. Nu exagera insa cu munca, ultima perioada a fost oricum foarte plina pentru tine. Fa-ti timp pentru o plimbare, pentru cateva minute petrecute pe o banca, in parc. Un apropiat are nevoie de sfaturile tale, de experienta ta de viata.

Balanta

E o perioada buna pentru comunicare, interactiuni de tot felul. Ar trebui sa profiti de aceasta pasa inclusiv la munca, unde ar trebui sa comunici mai mult, mai eficient, mai sincer. Evita, totusi, persoanele nascute in scorpion si varsator, cu care pot aparea discutii in contradictoriu.

Scorpion

Cineva incearca sa te enerveze. Incearca sa-ti pastrezi calmul si sa mergi mai departe. Cum ai nevoie sa comunici si vei fi mai mult plecat de acasa, priveste pe toata lumea ca pe un potential interlocutor. Poti sa ai surprize foarte placute.

Sagetator

Persoane nu foarte apropiate, dar totusi din anturaj, iti cer sfaturi zilele acestea. Observi ca incep sa te priveasca altfel, sa-ti vada calitatile. Sunt sfaturi legate nu doar de sfera profesionala, ci chiar de viata, in general.

Capricorn

Te temi sa-ti iei pauze la munca si chiar continui sa muncesti si acasa, de teama ca ai putea fi inlocuit. Atentie, ai putea fi in pericolul de a ceda din cauza surmenarii! Apoi, n-ar fi rau sa discuti cu seful tau. Daca de obicei eviti astfel de discutii, acum stelele s-au aliniat in favoarea ta.

Varsator

Incearca sa fii mai atent la detalii zilele acestea. De obicei esti preocupat de lucruri in ansamblu, insa se impune o schimbare de atitudine. Daca esti indeajuns de atent, vei putea evita mai multe neplaceri ulterioare. In plus, fii atent la ce lupte alegi sa porti.

Pesti

Si la tine exista pericolul sa te suprasoliciti, din cauza muncii. Alatura-te unui geaman si profita de timpul si discutiile purtate impreuna. E zodia care te poate distrage cel mai bine zilele acestea. In plus, e posibil sa ai de facut o prezentare sau sa porti o discutie importanta. Scrie pe hartie ideile esentiale, nu te baza doar pe intuitia de moment.

Berbec

Poti purta niste discutii in contradictoriu din cauza felului in care crezi ca trebuie coordonat un proiect. Incearca sa discuti cu calm, aducand argumente si soarta discutiei se poate schimba.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#horoscop 6 mai aprilie, #horoscop 7 mai, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic