Horoscop de weekend: 7-8 ianuarie 2012

Duminica, 08 Ianuarie 2012, ora 08:14
2485 citiri
Horoscop de weekend: 7-8 ianuarie 2012
Foto: Ziare.com

Capricorn

Nu uita ca trebuie sa te ocupi de ceva ce te-a rugat o ruda. Nu amana pentru a nu ajunge in criza de timp. Vei primi un telefon in urma caruia te vei simti foarte fericit. Nici informatiile primite de la partenerul de viata nu sunt de ignorat.

Varsator

Incearca sa fii putin mai sigur pe tine pentru ca in ultima vreme ai avut mai multa incredere in cei din jur decat in propriile forte. Nu ar strica o discutie cu o persoana care de obicei te face sa gandesti putin mai pozitiv.

Pesti

In aceste zile concentreaza-te asupra lucrurilor care iti fac cu adevarat placere. Ignora micile lucruri care te nelinistesc. Nici macar nu raspunde la telefon, daca stii ca urmeaza sa discuti cu cineva care te enerveaza de obicei.

Berbec

Ai foarte multe idei pentru dezvoltarea unor proiecte, insa nu ai cui sa le propui. Te temi ca iti vei pierde entuziasmul si te pui pe sunat sefii pentru a-i informa. In cazul in care acestia sunt in concediu, nu face aceasta miscare gresita.

Taur

Relatiile cu cei din jur nu evolueaza asa cum te-ai asteptat tu. Inainte de a te declara total dezamagit, pune-ti o intrebare: ei sunt de vina sau tu pentru ca ai asteptari mult prea mari de la oameni obisnuiti?

Gemeni

Nu te grabi. Rabdarea este ceea ce iti trebuie tie pentru a nu ajunge sa regreti ceea ce faci acum. Analizeaza lucrurile de zece ori inainte de a spune sau a face ceva.

Rac

Treburile de la locul de munca te impiedica sa te ocupi de o problema personala ce nu prea suporta amanare. Asteapta-te la momente neplacute duminica.

Leu

Doua zile agitate. O sa ai de alergat si incerci sa pui la punct o surpriza pentru o persoana draga. Daca o sa ai grija la fiecare pas pe care il faci, vei reusi sa duci totul la sfarsit exact asa cum iti doresti.

Fecioara

O perioada in care o sa ai parte de multe surprize. Cateva rude isi pun in cap sa iti faca zilele mai frumoase. Asteapta-te la momente iesite din comun.

Balanta

Chiar daca afli ceva ce te nelinisteste, nu ii agita si pe ceilalti inainte de a fi sigur ca este adevarat. Oricat de mult ti-ai dorit sa poti spune cuiva, gandeste-te la pericole.

Scorpion

Intervin cateva schimbari in viata ta si esti luat prin surprindere. Te asteptai la cu totul altceva si acum nu esti capabil sa ai nicio reactie.

Sagetator

Ai muncit mult prea mult sa ajungi in acest moment ca sa renunti din cauza unei persoane ce te face sa iti testezi limitele. Mai rezista cateva zile si o sa vezi ca o sa merite efortul.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic