Horoscop de weekend: 7-8 ianuarie 2017

Duminica, 08 Ianuarie 2017, ora 08:31
11781 citiri
Horoscop de weekend: 7-8 ianuarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Esti foarte harnic si acest lucru va atrage laudele cuiva la care tii foarte mult. Parerea sa e importanta pentru tine si iti ofera curaj sa continui in acelasi ritm.

Varsator

Esti adesea interesat sa schimbi cate ceva in viata ta, dar acum te multumesc toate aspectele si vrei sa lasi totul asa cum este. Serile din acest weekend le vei petrece alaturi de oameni dragi.

Pesti

Trebuie sa te concentrezi asupra progresului. Mintea iti zboara de la un proiect la altul. Mai bine ar fi sa termini cu unul inainte sa incepi altul nou.

Berbec

Esti foarte entuziasmat si ceva iti da curaj pentru a merge inainte chiar cand credeai ca nu mai exista nicio sansa. Este o perioada buna pentru a incepe un proiect personal la care tii foarte mult.

Taur

Nu ai chef de nimic si tot ce iti doresti este sa stai in pat si sa te odihnesti. Nu vei scapa de vizita unor rude sau prieteni care vor sa te implice in activitati de iarna.

Gemeni

Vei fi foarte vorbaret si dornic de a face planuri. Chiar si la concediul din vara te gandesti si cauti inca de acum o destinatie pentru a petrece cateva zile.

Rac

Esti usor de ranit in aceste zile, pentru ca esti obosit din punct de vedere psihic. Anuleaza tot ce aveai programat si dormi cat mai mult pentru a-ti incarca bateriile.

Leu

Ai abilitati de conducere si trebuie sa le folosesti pentru a organiza grupul din care faci parte. Toata lumea are cate o idee, dar niciuna cu care sa fiti de acord toti, asa ca este nevoie de un lider.

Fecioara

Esti foarte atent la detalii si la micile informatii care par neinteresante in momentul in care le afli. Apoi, vei realiza cat sunt de importante si cum le poti folosi.

Balanta

Iei parte la activitati distractive, unele in care vor fi implicati mai multi copii. Vei avea o disputa cu o persoana din zodia Leu, dar realizezi pana la urma ca vine iti apartine si ingropi repede securea razboiului.

Scorpion

Oricat de mult te enerveaza o persoana, nu ridica tonul, pentru a nu strica prietenia. Cantareste cu atentie datele pe care le detii si pe calm ia o decizie.

Sagetator

Esti obisnuit sa rezolvi rapid treburile, dar acum va dura ceva timp pana cand vei finaliza ceea ce ai inceput. Trebuie sa iti pastrezi calmul si sa asculti de sfaturile celor care au experimentat asa ceva.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie, dar si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 7 ianuarie, #horoscop 8 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie , #horoscop zilnic